Sabai mansion ao nang!

21 juli 2010 21:54
Visningar: 282
Hej,
Undrar om det är någon som bokat hotell på sabai mansion i ao nang. Och hur lång tid det tagit innan ni fått svar på bokningsförfrågan?
Vore otroligt tacksam för svar snarast.

Mvh Jennie
21 juli 2010 22:49
Hej Jennie,
Har du gjort en reservation? Eller skickat en prisförfråga?
/M.
21 juli 2010 23:19
Jag gick in på reservation på deras hemsida. Ville ha reda på om det fanns rum kvar. Så skrev bara lite lätt. Fyllde kanske inte i precis allt fullständigt. Men det är kanske det jag måste göra för att dem ska svara. Jag visste ju till ex. då vilket flyg vi skulle komma med till krabi. men det vet jag ju nu , så kanske ska skicka en ny reservationsförfrågan som är mer fullständig?
22 juli 2010 08:31
Har ni redan bokat flygbiljetterna och bestämt er för det hotellet, ja, då kan ni boka rum direkt. Platstillgången ser ni samband med bokningen. Om ni inte har några särskilda önskemål, förstås.
Av Loho
22 juli 2010 08:33
Hej Jennie.
Vi har bott på Sabai mansion hotel and spa flera gånger. Vi har inte bokat i förväg utan ringt till dem någon dag innan. Det kan ju vara bra att boka i förväg om ni åker under peaksäsongen (jul och nyår). Sabai mansion är ett ganska enkelt boende, med en mkt trevlig innergård med pool.
Hälsningar Lotta
23 juli 2010 13:45
Vi kan inte se platstillgången på det hotellet. Bokar direkt från hotellets hemsida. Fortfarande inte fått svar på min reservationsförfrågan. Har till och med skickat en ny förfrågan och skrivit med flygnummer mm. Men inget svar. Är dom alltid så sega??
26 okt. 2010 10:15
vi bokade inte, kom med buss på morgonen till krabi, och tog en taxi till ao nang, var där i februari2009 inget problem att bo där, fanns rum, när man kommer så är det lättare att pruta på priset, även om man tycker det är billigt, har även skickat förfrågan till sabai mansion utan att få svar. de verkar ha svårt att svara. bra hotell vi var mycket nöjda.