Ryanair online checkin

22 juni 2013 00:58
Visningar: 13211
Hej!
Nu är jag så olycklig, har försökt få tag på Ryanair för hjälp, men misslyckats.
När jag skulle skriva ut mitt boardingkort, så blev jag så förvirrad av alla olika sidor och frågor. När jag kom till sidan där passnummer etc skulle fyllas i så gjorde jag fel.....under "utfärdandeland" skrev jag Italien (eftersom det är dit jag ska resa och under "utfärdandedatum skrev jag datumet för utresan.
Upptäckte när jag skulle skriva ut min makes boardingkort att det var passets utfärdandeland och när det gick ut som jag skulle fyllt i, usch så korkat av mig.
Nu ser det ut som om mitt pass är gjort i Italien (och inte i Sverige) och att det går ut samma dag jag ska resa.
Kommer jag att få problem, hur ska jag göra för att rätta till detta? Är ju ingen hejare på engelska om jag måste ringa till Irland och prata.
Hoppas någon kan ge mig hjälp med råd, för det här känns inget vidare =(
Gun
Av Tubbe
22 juni 2013 01:41
Hej,

Har ingen erfarenhet av just Ryanair mer än att de kan vara lite aviga när det gäller kundkontakt.

Vet inte hur akut det är att lösa problemet, om inte akut så kommer du säker att få svar under morgondagen av uppdaterade personer på RG.

Om akut så prova sökmotorn uppe i högra hörnet så kanske det finns något "matnyttigt" som kan ge dig svar.

Mvh Tubbe
22 juni 2013 12:17
Hej!
Jag har precis varit inne på Ryanair´s sida, har du kollat under fliken "Hantera min bokning"? Där finns undermenyer...kanske någon av dem fungerar för dig? Bl.a skriva ut boardingkortet igen.

Hälsn. Ellismellis
22 juni 2013 17:28
Fyller man i uppgifterna när man bokar resan eller när man skriver ut boardingkort (behöver ju inte vara vid samma tillfälle)?
24 juni 2013 09:22
Vi bokade och betalade resan redan i mars, men det var först nu 15 dagar innan som det gick att skriva ut boardingkorten och det var där jag gjorde fel.... det går tyvärr inte att ändra, bara att skriva ut samma igen. Ändra från början skulle kosta 70€ och det känns inte så kul =(
Har pratat med en kille på Skavsta flygplats och han säger att det inte är något problem med missen jag gjort. Så nu får jag lita på honom nu på onsdag när resan ska bli av. Hoppas jag inte får sitta kvar i passkontrollen....
Tack i alla fall!
Av Evoline
29 dec. 2017 20:48
Citerat från Geosa:
Hur gick det sen?
Senast online, 4år sedan, du lär inte få svar på frågan =)