Reskompis till thailand

2 sep. 2013 21:27
Visningar: 488
Hej! Jag heter Anna och är en glad tjej på 27 år som gillar att resa och som är sugen på att resa till thailand senare i höst/vinter. Det skulle vara så skönt att komma bort från sverige på vintern och få uppleva lite äventyr:) Har inte riktigt bestämt när jag ska åka eller hur länge jag ska vara borta, men skulle vara kul med 1 månad iallafall och att man isåfall reser runt till olika öar:) Då ingen av mina kompisar kan eller vill åka så tänkte jag ifall någon här är sugen på att följa med och resa runt i thailand:)
3 sep. 2013 06:15
Hej! Jag vill ev till Thailand till vintern, kontakta mig gärna på min mail/FB lizettejonsson@ hotmail.com
Av Emmapih
3 sep. 2013 19:38
Hejsan!

Åker troligen till Thailand den 14 september =) Häng mer än gärna på! =)
20 sep. 2013 10:43
Hej Anna!

Jag tänkte resa tre veckor till Thailand i februari och har inte heller några vänner som har tid/lust/råd att följa med så testar detta forum. Jag har varit i Malaysia tidigare men inte i Thailand.

Funderar på detta upplägg:
Börja resan med 2-3 dagar i Bangkok (har en killkompis som bor där, som kan språket och kan visa runt).
Sedan flyg eller tåg till Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao. Nyfiken på att prova på dykning och ev ta dykcert och Koh Tao lär vara grymt vackert och ha bra dykning. :-)

Flyg hem från Koh Samui.

Hör av dig om det låter intressant! Jag bor i Stockholm och träffas gärna för en fika för att se om man trivs ihop. Jag är äventyrslysten, pratglad, social och tar gärna en öl/glas vin men vill inte tokfesta (been there, done that). Ganska hälsomedveten så hellre lite yoga eller träning på morgonen, läsa en bok i hängmattan, båtturer, elefantritt, prova på att laga thaimat, snorkling mm. Jag är singel så träffar man ett skönt gäng med nya människor umgås jag gärna. Har lätt för att umgås med bara grabbar också.

Mvh,
Lena
Av Edis55
20 sep. 2013 12:36
Hejsan

Jag vill oxå till Thailand till vintern en månad hade varit lagom,, vi som vill åka kanske skulle kunna öppna en tråd på facebook så man kan prata lite mer om det här.

MVH Anna
23 sep. 2013 10:16
Hej!
Jag heter Emma och är en glad och positiv tjej på snart 28år som mest troligt kommer att åka till thailand i början av februari med två kompisar. Om jag bokar resan så kommer jag stanna ca 2 veckor längre än dom, så skulle vara kul att mötas upp isåfall :) Vet du när på ett ungefär du kommer att åka ner?
Av Sanmat
23 sep. 2013 11:25
Hej! Jag har planerat att åka iväg runt 21/12 och hem 25/1 nångång. Tänkte kombinera Malaysia och thailand. Skulle det vara intressant så får du jättegärna höra av dig. Jag är 32 år, singel, bor i göteborg och älskar att resa.
24 sep. 2013 10:21
Citerat från Edis55:
Hejsan

Jag vill oxå till Thailand till vintern en månad hade varit lagom,, vi som vill åka kanske skulle kunna öppna en tråd på facebook så man kan prata lite mer om det här.

MVH Anna
Hej Anna,

Jättebra förslag tycker jag! Hur lägger man upp en tråd på FB eller ska nån av oss skapa en sida (typ Resglada tjejer till Asien 2014)?

Mvh, Lena
26 sep. 2013 19:38
Hej! Ja det skulle va kul o skapa en sida på facebook eftersom det är fler som är intresserade av att åka:)
Vet inte riktigt hur man gör, kanske nån annan som vet?
28 sep. 2013 09:50
Hej på er :)

Micke heter jag och är 35 år och åker till Bangkok för att hälsa på några vänner första veckan i januari, därefter tänkt resa runt under 2 månader på egen hand, hade varit roligt med lite sällskap under resan.
Tanken är att ta mig antingen uppåt till Bhurma eller neråt Malaysia och Bali troligen blir det båda :)
Har jag tid över drar jag över till NZ i slutet av resan :)
Hör gärna av er om ni är intresserade att mötas upp eller snacka resplaner på (Logga in för att se e-postadress) eller Skype: Micke365

Ha det gott! :)
Av Julia_p
30 sep. 2013 21:36
Hejsan! Jag ska resa till Australien i slutet på januari, tanken var att vi skulle åka redan i början på december men det vart lite ändringar. Jag har iallafall tjänstledigt från 9 dec och känner att jag vill ut och resa redan då och sen ta mig till Australien :) så att hänga lite i asien innan skulle verkligen inte vara fel :) jag är 23 år och kommer från Uppsala.

/ Julia
1 okt. 2013 16:34
Hej Anna, Anna och ni andra!

Jag har nu styrt upp och skapat en grupp på Facebook som jag valt att kalla "Travel friends 2014", öppet och bra.
Tänkte att om den får en engelsk titel så kan vi ju bjuda in vänner av andra nationaliteter också, inte bara andra svenskar. Alla kan bjuda in nya och gamla vänner. Välkomna att joina så hörs vi!

Ha det gott!
Lena
1 okt. 2013 22:02
aaaah ska detta innebära att jag behöver skaffa Fb för att hänga med i resesnack. Du grymma värld ;(
Av Sibby
2 okt. 2013 22:11
Hej Anna! (Och alla andra reseglada människor!)
När tänkte du åka till thailand? Jag har bokat resa 22nov-22dec 2013 och vill gärna ha någon/några trevlig/a resekompis/ar! Jag kommer börja i Bangkok (för ett lättare ingrepp) och kommer stanna där ca 10 dagar. Runt den 5 dec är planen att resa söderut och upptäcka övriga vackra thailand med natur/sol o bad/äventyr mm. Är sugen på att tex rida på elefanter, snorkla/dyka, klättra, och jag skulle gärna vilja besöka Koh Phangan o fullmoon partyt den 17 dec också:-)
Jag är öppen för förslag på kul äventyr o ställen att besöka!

Mvh / Sabina
3 okt. 2013 11:39
Nehe, gruppen verkade inte så poppis så jag har tagit bort den.
Citerat från Beachblonde78:
Hej Anna, Anna och ni andra!

Jag har nu styrt upp och skapat en grupp på Facebook som jag valt att kalla "Travel friends 2014", öppet och bra.
Tänkte att om den får en engelsk titel så kan vi ju bjuda in vänner av andra nationaliteter också, inte bara andra svenskar. Alla kan bjuda in nya och gamla vänner. Välkomna att joina så hörs vi!

Ha det gott!
Lena
7 okt. 2013 16:03
Hejsan!
Ja, här var man är i övre kant åldersmässigt1 Micke heter jag och vänder vi på siffrorna från den tidigare Micke får vi min ålder, 53 år. Är på väg att boka min 1:a Thailands tripp, efter åtskilliga Greklands och Spanien resor under åren. Siktar på 22 nov. med SAS från Kbh. till Koh Samui, 1 stopp i Bkk, 19 dgr, tillbaka 11 dec.

Liten funderingen när det gäller bokn. av boende. Är det "onödigt" att förboka mer än enstaka dgr. innan man drar? Flesta bokn. sajter kör drygt 50% REA, men blir det verkligen dyrare på plats? Tror dom skarvar priserna, för att sedan sänka. Ev. gå "halva" vägen, ex. boka 5 nätter Koh Samui, 3 nätter Koh Phangan...sen besöka Koh Tao, och tillbaka till Koh Samui.

Tacksam för förslag från en orutinerad "långresenär"!

Vänliga hälsningar

Micke