Reskompis till Skottland i Augusti?

2 juni 2013 03:48
Visningar: 297
Hej!
Har alltid velat åka dit. Älskar nämligen Skottland och allt som finns där - från naturen till ölen till musiken, människorna... allt!
Jag söker någon att åka dit med, kille eller tjej, spelar ingen roll.

Om mig:

Jag lovar att jag är rolig! Jag är spontan, skrattar jävligt mycket och är generellt väldigt bra med människor. Kan uppskatta fina och intressanta människor, dansar tills jag får ont i knäna, köper gärna en öl till dig och pratar om viktiga saker.

Om du tycker att jag inte låter jobbig tycker jag vi borde åka iväg tillsammans!
Det blir en rolig historia om 40 år.

Hör av er :)

H.
3 juni 2013 20:28
Skottland! Det låter roligt, om du fortfarande är intresserad så skulle det vara kul :)
Av Rukshan
7 juni 2013 22:17
Oj .. Synd att tidpunkten inte är rätt. Jag måste resa i juli. Annars skulle det vara bra att buddy-up!
30 juli 2013 17:48
Lite sent ute nu kanske men planerar att flytta till skottland i slutet på september. Har du redan flyttat eller planerar du ännu? Isåfall hänger jag gärna med!
27 jan. 2015 01:44
Hej på er alla.

Fick ni varit i Skottland i somras? Sitter och kolla lite på Skottland just nu... Några tips vad man skall se om man åker dit, vem skall man resa med osv? Är det bästa att resa själv eller med ngn gruppresa som går där... Ngt tips på vem som är bra isf?

Kommer troligen åka själv. Svårt att få med mig ngn.
28 jan. 2015 18:08
Jag tycker att du låter som en rolig person att resa med! Har bara varit i England tidigare, men alltid velat åka till Skottland, så vore riktigt kul. 18 årig tjej, glad, älskar att dansa till fötterna krampar och vore kul att få lära känna lite nya människor!