Reskompis till Asien

11 mars 2013 14:50
Visningar: 189
Hej

Jag ska åka till Asien nu i slutet på mars för att fira min examen! Tanken är att ta en enkel till Thailand för att sedan åka vidare till olika ruter och ta det lite som det kommer.

Min enda plan är att jag ska vara hemma igen i mitten på Juni, alltså en vistelse på på drygt 2,5-3 månader.

Under mitt äventyr kommer jag att njuta, sola, bada, träna, festa! Då jag är en mycket energisk och glad människa kommer jag att vilja göra mycket saker hela tiden och bo på ställen med hög puls :)

Om du är intresserad eller bara sugen på att mötas upp någonstans i Asien, hör av dig! Som sagt jag åker själv och det är första gången jag åker till Asien så hjälp uppskattas!

Tack på förhand :)
Av Liibys
17 mars 2013 17:40
Tjena!

Har du kommit någon vart med ditt planerande? Är själv rookie när det gäller Thailand men ska dit den 28e mars! Är dock där en kortare period än dig men verkar som vi är ute efter samma saker. Ha kul, chilla och se mycket!

Kan ju höras om du vet hur du lägger upp din resa och om du vill mötas upp någonstans under tiden!

Annars önskar jag dig lycka till, låter som en grym resa!
17 mars 2013 21:40
Haha näe det kan jag inte direkt påstå utan det blir nog en enkel till Bangkok, Krabi eller Koh Samui sedan får vi se vart man tar vägen dock blir det efter Thailand i alla fall Bali och Hong Kong.

Okej, absolut dock är jag inte ute efter att se så mycket sevärdigheter utan jag är mer där för stränderna, solandet, värmen, festandet, träning och bara känslan av njutning och avkoppling!

Absolut kan vi göra det dock vet jag inte om jag kommer till Phuket, kan nog vara kul nån dag men har hört att det är dyrt och smutsigt av många så jag vet inte riktigt, vi får se!

Tack detsamma, önskar dig all lycka!
Av Liibys
17 mars 2013 22:31
Haha, reder nog ut sig! ;)

Absolut, hade inte heller tänkt "sevärdheter" utan mest se olika stränder och resa runt lite till dom. Syftet med resan är mest att ha kul och träffa nytt folk, och bli överdrivet solbränd osv ;) haha.

Jag landar bara i Phuket för att det var enklast flygmässigt, tror inte att jag stannar där mer än någon natt när jag landat.

Men som sagt, vi kan ju se när det närmar sig. Alltid nice att kunna byta erfarenheter om inte annat!

Ha det fint!
19 mars 2013 21:33
Haha låter underbart, exakt som jag har planerat!

Okej jag har precis bokat en enkel från Arlanda och jag landar i Phuket 1 April kl 20:40, hör av dig om du kommer vara kvar där då :)

Absolut, också och bekvämt med lite resvänner ifrån Sverige innan man landar.

Detsamma!
Av Liibys
24 mars 2013 11:02
Låter inte helt fel!

Vet inte exakt vart jag kommer vara, men är inte omöjligt att jag är kvar eller i alla fall i närheten! Funderar på Phi Phi sen, men ingenting är säkert än!

Ska jag skriva här i så fall? :)
24 mars 2013 18:28
Okej, absolut du kan skriva här eller till min mail på (Logga in för att se e-postadress)! Du ser även vart jag befinner mig för tillfället på sextonsex.blogspot.se :)
Av Jasminm
26 mars 2013 01:35
Hallo! Jag ska till Phuket i mitten av april och läsa en kurs på 4 veckor. Men efter det kommer jag vilja dra därifrån. Kursen avslutas 17e Maj så därifrån är jag fri att åka runt och som du är jag väldigt energisk och vill också hitta på mycket saker hela tiden, ha mycket liv runt omkring mig, festa men även chilla.

Har aldrig varit i Thailand förut men däremot var jag i Kambodja förra året, och skulle inte banga på att åka dit en snabbis igen. Ska du dit och du vill ha mycket liv så ska du åka till Siem reap, men vill du sola, och chilla så rekomenderas sihanoukville på kusten, helst otres beach, sjukt nice där!

Skulle vara kul att mötas upp någonstans, jag kommer åka tillbaka till sverige i mitten av juni, senast den 13e.. Hör gärna av dig! :)
26 mars 2013 10:59
Hej Jasminm!

Hehe härligt, låter som att du är mycket lik mig ;) Jag landar i Phuket 1 april och blir där nog drygt 1 vecka för att sedan ta mig vidare bland väst sidan. Däremot vid 17:e maj har jag förmodligen precis varit i Bali och kommit till Thailand igen, dock till öst sidan då, vid Koh Samui.

Absolut, det vore stört kul! Har faktiskt haft små planer på att efter man varit vid öst sidan i Thailand, ta båten över till Kambodja eller/och Vietnam så det är inte omöjligt :) Har samma plan som dig där med att vara hemma till mitten på juni, innan midsommar!
Av Jasminm
26 mars 2013 18:20
Okejokej aa men det låter riktigt bra! Då kanske vi kan mötas antingen på Koh Samui eller någonstans i närheten beroende på var du befinner dig då. Har bokat tur/retur flyg nu så kommer ta flyget hem sent den 12e Juni, så vet inte om jag skulle hinna med vietnam också men är sjukt taggad på det!

Maila mig på (Logga in för att se e-postadress) så kan vi snacka mer! :)