Reskompis Thailand/Bali/Kina vår-15

4 jan. 2015 13:00
Visningar: 155
Hejsan!

Jag är en 20-årig tjej som nu börjar bli väldigt trött på den gråa trista vardagen här hemma i Sverige och vill därför ge mig ut i världen för att leva livet i några månader! Vill dock inte göra detta ensam och letar därför efter någon/några som vill göra mig sällskap.

Har inga direkt bestämda planer, men tanken som den ser ut nu är att åka till Thailand i början/mitten av februari och hänga i Koh Samui-området i några veckor. Bara sola, bada, se sig runt och givetvis gå på Full Moon Partyt! Efter det är jag sugen på Bali och Kina men är öppen för förslag. Planerar att vara borta i 1-3 månader, så länge reskassan räcker.

Är ute efter sol, bad, upplevelser och fest! Hoppas att någon tycker detta låter intressant och vill göra mig sällskap! Vore roligt om vi lyckades få ihop ett litet gäng att hänga i början av resan åtminstone.

Vi hörs! :)
Av Axwell
4 jan. 2015 16:33
Tjena!

Jag o min tjej kommer vara på koh Tao/koh Phanang mellan 9-22 februari ungefär!
Tanken är att åka till koh Tao först för att ta dykarcert men sen blir det bara softa, sola, festa o utflykter!
Efter det åker vi mot krabi för lite nya fantastiska stränder o sedan tar vi oss ner via Malaysia till Australien o sen NZ!

Hur ser din resplan ut?
5 jan. 2015 10:09
Kommer förmodligen befinna mig i Koh Samui/Koh Phanang-området under samma period som er! :) Planerar att stanna i Thailand i 3-4 veckor och sedan är jag sugen på att dra vidare till Bali. Det är dock inte 100% spikat ännu som sagt!