Reskompis på Bali/Australien just nu?!

21 jan. 2015 08:59
Visningar: 237
Hej!!

Efter 3 veckor i Australien har jag nu tagit mig vidare och hänger numera på Bali. Någon mer som befinner sig här som är sugen på att mötas upp? Eller har planer på att dra ensam till Australien snart? Jag bor just nu i Kuta, men tar mig gärna vidare härifrån :)

Planen är (antagligen) att bege sig tillbaka till Australien efter någon vecka här, eller eventuellt resa vidare i Asien!

Så vore supernice med lite sällskap!!! Cheers
23 jan. 2015 07:15
hej!

Jag ska dra mig från aussie upp runt i asien. Börjar i thai där jag funderar på att köra full moonparty innan jag kör några öra för att sedan upptäcka kambodja, vietnamn och filippinierna. Detta är dock bara ett hum om länderna jag vill se. Vill jättegärna ha sällskap, vore skitkul!
hör av dig här eller skriv till mig på face. Matilda björnfot :)
23 jan. 2015 08:04
Hej! Jag ska till Bali den 27e och stannar till den 9onde februari och är efter det i Australien fram till den 9onde Mars! Hade gärna velat mötas upp :) hör av dig!

Gäller både två som skrev här alltså!
Ha det bra :)
29 jan. 2015 00:28
Hej tjejer!

Jag har åkt tillbaka till Australien och befinner mig just nu i Brisbane. Tänkte åka vidare om cirka 1 vecka till antingen Sydney eller Melbourne. Känner att Asien tyvärr får vänta, då jag måste börja jobba lite... :/
Var i Australien ska du Liridona? :)