Reskompis okt/nov 2016

6 aug. 2016 10:19
Visningar: 37
Hej!
Jag är en glad och reseintresserad tjej som söker resesällskap i mitten på oktober/ november. Mitt sällskap kunde inte då hon hade förhinder med jobbet och jag hade verkligen siktat in mig för att åka tillbaka till Thailand under hösten 2016 (har varit där en gång tidigare). Denna gång åker jag gärna vidare och besöker tex. Vietnam. Jag är otroligt öppen för förslag och jag kombinerar gärna slappa sol och bad dagar, kulturbesök samt en o annan festkväll.

Hör av er om det låter intressant!
7 aug. 2016 12:07
Hej! Jag tycker det låter som en rolig idé! Vill gärna också resa någonstans men har inte varit utanför Europa innan så vill gärna se så mycket som möjligt! Hur långe hade du tänkt stanna? Ca 1-2 månader eller? :)
7 aug. 2016 21:08
Åh de där är precis vad jag tänkt mig också! Vill resa runt o se o göra så mycket som möjligt!
Så undrar också lite hur länge du tänkt resa? 😊
8 aug. 2016 16:04
Hej! Det är precis vad jag har tänkt mig med! Jag tänkte mig ungefär något sånt här (men är öppen för förslag!): Vara borta ungefär 3 månader oktober-december. Jag vill inte stressa runt för mycket men tänker kanske 3 länder så kan man resa runt inom länderna sen. Jag vill (inget av dessa är något måste): Ta det lugnt ibland, se nya kulturer så som besöka tempels, prova nya saker i äventyrsväg, kanske ta dykcert och se andra djur (djurvändligt safari då inte på zoo, kanske vara på ett yogaretreat några veckor, festa emellanåt men vill inte att det ska vara ren festresa. Platser jag tycker låter intressanta är Burma, Sri Lanka och Bali!
16 aug. 2016 17:30
Heej. Åker den 6e okt tre veckor ta mig från bangkok till koh tao. Någon eller några kan gärna hänga på där!
18 aug. 2016 12:14
hej tjejer!

Jag ska resa någonstans början på okt till slutet på dec. jag hade gärna sett mig omkring i några olika länder. Har egentligen bara ett måste och det är att gå på riktigt inhemsk indisk marknad och kolla på tyg och hantverk.
Utöver det år jag väldigt flexibel. föredrar exotiska "ej turistiska" platser framför stränder där halva befolkningen pratar skandinaviska.. :)
Festar gärna men inte för ofta :)
18 aug. 2016 12:23
Hej rebecca! Låter väldigt likt vad jag tänker mig. Min resa blir som sagt till koh tao där det är minst exploaterat än sålänge. Havet och småstränderna är bland dom finaste just där och även de människor som kommer dit är seriösa för att dyka och slappa, inte parta loss.
Och jag åker som sagt sjätte okt. Så att om du funderar på thailand så är du välkommen att hänga på ☺ jag reser dock inte vidare till indien.
22 aug. 2016 22:29
Hej! Jag är också sugen på att resa till asien till hösten, tänker mig i början av oktober och nån månad framåt eller mer. Är mest intresserad av vietnamn, kambodja, och indonesien i så fall, men öppen för förslag. tycker om kultur, göra utflykter (typ äventyrssaker som forsränning, kajak, zipline osv) men även strandhäng och fest emellanåt. hör gärna av dig om du skulle vara intresserad av att resa tillsammans! :)