Reskompis, Bali, Augusti 2017!

7 feb. 2017 16:05
Visningar: 200
Hej, jag har länge funderat på att åka till Bali i Augusti i ca tre veckor. Jag ska förmodligen börja plugga på universitet till hösten och vill därför sticka innan dess (tar studenten i vår)! Saker jag vill göra är att surfa, snorkla, bada under vattenfall, göra utflykter, sola, bada, äta och dricka gott, ja ni förstår! Jag vill resa runt en del på Bali, samt Giliöarna. Varför jag ej bokat beror på att jag inte har någon att resa med, då mina vänner antingen inte nappat eller har dom pengarna det kostar. Det är några månader dit, men börjar leta efter en respartner redan nu då detta är något jag verkligen vill göra.

Hör av er på (Logga in för att se e-postadress)!
Av Idakruu
8 feb. 2017 16:21
Hej :) sugen också att åka till Bali i sommar 2-3 veckor. Någon gång i juli , juni eller Augusti. Ser att vi vill göra liknande saker. Vill till giliöaena , prova surfa , sola , bada , föra utflykter mm. Hör av dig ! Finns på fb: Ida Kruuse
21 mars 2017 12:05
Detta är typ vad jag vill med ;) finns på Facebook under Isak slim karlsson om du fortfarande söker reskompis ;)
22 mars 2017 00:08
Hej!
Fortfarande peppad på Bali i augusti?
Jag kommer till 99% sannolikhet att befinna mig på Bali hela augusti och just nu ser det ut som att jag kommer att resa själv, så att möta upp någon som också reser själv gör jag mer än gärna! Har varit på Bali en gång tidigare men vill verkligen tillbaka :)