Reskompis/(ar) vår 2013 Asien och Australien

Av Jooss
6 aug. 2012 15:07
Visningar: 429
Hej!

Jag är en glad och spontan tjej på 19 vårar som är sjukt sugen på att resa till Asien och Australien i vår.
Jag tänkte jobba fram till december för att sedan ge mig ut på ett ca 3 månaders långt äventyr i januari/februari någon gång. Då mina vänner har andra saker för sig söker jag nu en resekompis/resekompisar som vill åka till Asien och Australien. Länder som jag gärna vill åka till är Thailand, Singapor, Fillipinerna och Austrailen men är även öppen för andra alternativ.

Jag vill prova på nya saker, lära känna nya människor och se nya platser. Så om någon sitter i samma sits som mig så är det bara att maila mig på: (Logga in för att se e-postadress)

Jag bor i Stockholm och kan gärna mötas upp för fika eller liknande för att planera och lära känna varandra.
Av Kaarin
19 aug. 2012 16:07
Hej josefine!
Det låter som att vi har lite samma tankar med våran resa :) Men jag har inte tänkt vara borta lika länge som dig.. men ifall du är intresserad att ha en reskompis typ den första månaden så kanske de skulle va något att resa tillsammans från mittan av december? :)
Av Jooss
20 aug. 2012 13:09
Hej Karin!

Jo absolut men jag kan inte åka förrän i Januari/Februari på grund utav praktik. Men om du är sugen på att åka då istället så skulle vi kunna åka en bit tillsammans :D
3 sep. 2012 14:25
Hej jag kommer vara i thailand 15feb-10mars.
Jag äger ett hotell i krabi och känner därför till en del fina platser i området.
Kommer åka dit med familjen då farsan fyller 50, men kommer vilja resa runt lite och söker därför någon som kan tänka sej lite sällskap ;)
23 sep. 2012 18:51
Hallå där!

Vi är två brudar på 21 år som tänkte ta en månad i Thailand (och länder omkring?) för att backpacka! Vi tänker åka runt februari och skulle gärna ha fler att resa med! Vi va där en månad förra året och fastnade direkt. Thailand är helt underbart! Vårt mål med resan är väl att träffa nya människor, festa, njuta, sola och uppleva det härliga landet! Så är du lite nyfiken på att ha sällskap av oss till en början (eller bara har frågor inför resan?!) är du jätte välkommen att höra av dig på: (Logga in för att se e-postadress)
25 sep. 2012 12:13
Hejhej! Jag och min pojkvän tänkter fara till thailand hellst i februari så vi hinner spara ihop pengarna som behövs. Vi kan inte vara borta lika länge som du tänkt pga jobb men vi hänger gärna med dig och hittar på roliga grejer, ser grejer, festar etc i några veckor/en månad. Du kan gärna bli vän med mig på fb så kan vi prata där om du r intressead ( Jennifer Forsgren)
Vi bor uppe i Skellefteå men jag är en väldigt öppen och lättsam tjej så vore jätte roligt att lära känna dig!
mvh Jennifer Forsgren
Av Jooss
1 okt. 2012 09:46
Hej igen!

Skitkul att så många ha svarat och förlåt för sent svar.
Men nu är det i alla fall så att jag har bokat en resa. Den 17 februari åker jag iväg med en tjejkompis. Först landar vi i Bali där vi tänkte vara i två veckor innan det är dags att ge sig av till Australien för att tillbringa en månad i paradiset :) Efter det blir det Fiji-öarna i två veckor innan vi till slut åker till Los Angeles och sedan NY i sammanlagt två veckor :D Är det någon av er som bokat resa eller befinner sig i de länderna vid samma tidpunkt så adda mig på FB (Josephine Hedman) så kan vi ju prata om att mötas upp :D Vore ju superkul att träffas någonstans!
31 okt. 2012 00:18
tjenare, mitt namn är Hampus, är 22 år, jag tänker backpacka i Australien under 2013 och söker också några att resa med.
Skriv gärna till mig på facebook, Hampus Edwall
mail, (Logga in för att se e-postadress)