Resesällskap mars/april till Thailand

24 jan. 2015 15:55
Visningar: 296
Hej! Jag är en glad tjej som längtar efter äventyr, men har dock ingen kompis att åka med pågrund av att alla pluggar och har inte råd osv...

Tänkte höra om någon är lika sugen som jag att åka ner till Thailand någon gång mellan mars och april i en månad ungefär, tänkte ner runt Krabi, Phi Phi, Koh Lanta, Ao Nang.. Förra gången jag var i Thailand var på östkusten och tänkte nu se andra sidan av landet men är självklart öppen för förslag och kan tänka mig se mer av östkusten med.
Det jag söker är någon som gillar att göra saker, se landet, åka på äventyr, parta, fullmoon party, dyka/snorkla, sola, bada och bara ha det härligt och njuta av livet med en kall i handen ungefär. Ett plus är om du är social och lika peppad på att leva livet som jag :)
26 jan. 2015 14:30
Hej! Det verkar som att du och jag sitter i samma sits ungefär. Är såå sugen på att åka ut på lite äventyr men har tyvärr ingen alls i kompiskretsen som har tid/råd att åka med mig.
Jag är en positiv och glad tjej på 19 år som gillar att träffa nya människor och upptäcka nya saker. En månad i Thailand är precis vad jag hade behövt nu i vår.
:)
29 jan. 2015 13:03
Hej! Jag och en polare åker ner i början på mars till Thailand. Vi börjar i Koh Phangan med fullmoon party och sedan när det passar drar vi till västkusten och fixar dykarcert och bara lever livet! Hör av dig om du vill mötas upp så kör vi skit! =)
// Simon
Av Ashen
30 jan. 2015 09:26
Tja!

Jag tänkte börja i Thailand runt slutet på mars till början på april. Tanken är att stranda, festa och givetvis ständigt uppleva nya vyar.

Vore kul att resa tillsammans med skönt folk.

Bangkok biljetter anskaffas snart. Någon som är pepp? :-)
31 jan. 2015 20:28
Hej hopp!
Jag är en glad tjej på 22 år som vill ut och se Asien och tänkte att Thailand kan vara ett bra stället att börja på. Precis som du är det ingen kompis som har råd/tid att följa med och tänkte att det kunde vara skönt att ha någon att börja resa med iallafall. Sen om man vill åt olika håll under resans gång får man väl ta det då.

Jag har inget speciellt krav eller mål med resan mer än att ha så skoj som möjligt med massor av roliga påhitt.
3 feb. 2015 18:53
Hej! Jag är jättesugen på att dra iväg till Thailand i början av mars. Koh phanang är givet. Åker ensam men vore självklart kul om man fick lite sällskap. :)