Resekompis Thailand

Av Anton88
28 dec. 2015 23:18
Visningar: 34
Hej!

Jag heter Anton och är 27 år gammal. Jag är en bra kille som tycker om att vara aktiv och har lätt för att träffa nya människor. Jag hade tänkt åka till Thailand och semestra i ett par veckor. Jag är singel och mina vänner är sega så jag har ingen att resa med. Jag letar nu efter någon eller några som vill resa till Thailand med mig. Jag vill är inte så kräsen i vad vi gör där så länge vi inte ligger på stranden större delen av semestern. Har rest mycket tidigare men aldrig till Thailand. Ni får gärna komma med förslag på vad man borde hitta på. Hoppas på lite trevliga djungelutflykter eftersom jag alltid varit intresserad av djur och natur. Jag är bra på att festa och ställa till det och har alltid tyckt om att ha det gött!

Jag kan i princip resa när som helst och min budget är rejäl men jag tycker inte om att spendera pengar helt i onödan.
Av Joel107
29 dec. 2015 13:32
Tjena Anton :) jag ska till Bangkok den 14 Jan men jag reser själv. Om du är i Thailand i januari kan vi ju träffas och hitta på nåt skoj! Jag ska va runt lite varstans.. mest på på öar :)
Kompiskramar från en check kille :D
Jo just det, jag är rätt skoj och är också rätt aktiv av mig! Gillar äventyr! Är iväg för att uppleva så mycket som möjligt!
Av Nilamh
6 jan. 2016 18:15
Aloha!
Jag ska oxå till Thailand och har lust att vandra (norra thailand verkar bäst för vandring), men har bara 10 dagar i thailand och vandring är aktuellt ca 23-28 jan. Ta gärna kontakt om ni är sugna på en vandringstur då! Har aldrig varit i Thailand men är resvan, positiv och easy going :)
6 jan. 2016 23:08
Hej Anton
Jag är en glad sprallig och lite galen tjej som tänkt åka till Thailand i mars april har tänkt stanna i 3 veckor har varit där en gång tidigare är inte mycket för stranden utan mer för lite äventyr och sena nätter

Hör gärna av dig