Resekompis 2014 Thailand, Bali, Australien

21 sep. 2013 18:56
Visningar: 583
Hejsan!

Är en 20 årig tjej som är otroligt sugen på att dra utomlands nästa år. Har tröttnat lite på vardagen här hemma och vill ut och resa. Jag bor för tillfället i Norge, där jag jobbat ett år nu. Så känner att det är dags att ut och uppleva lite nya saker nu. Jag är en glad, utåtriktad och vill uppleva nya spännande saker. Då mina vänner antingen pluggar eller jobbar nu till våren tänkte jag se om det var någon mer här än jag som var inne på samma spår:)

Tanken är väl att kanske vara borta 2-3 månader, och vill gärna besöka länder runt om i Asien, som Thailand, Laos, Bali, Vietnamn och kanske även få med Australien:) Men jag är väldigt flexibel! Vill bara ut och resa, se nya platser och komma hem med några galna minnen och upplevelser!
Bara att höra av sig om det låter intressant, tjej eller kille spelar ingen roll:)

/Linnea
22 sep. 2013 17:34
Hej Linnea!!!

Jag kommer att vara i Thailand fr 24 feb nästa år!! Åker till Bangkok och kommer ta mig neråt landet - först utmed östkust - ut på de fina öarna Ko Tao, Phangan osv och sedan vidare över till västkusten (Phuket, Phi Phi) och sedan neråt landets västkust! Jag kommer åka vidare ner i Malaysia och åka hem fr Kuala Lumpur 8 april (: Skulle verkligen vilja åka med någon stabil tjej som inte är sugen på att supa skallen av sig utan mest vill äventyra och uppleva saker!!

Du får gärna lägga till mig på fejjan - linda hendelberg så kan vi snacka mer??

STOR KRAM!!
22 sep. 2013 19:28
Hejsan!

Åhh så kul! det är ungefär då jag har tänkt att åka ner:) är galet sugen på att dra, så nu ska bara få se till och få bokat. Och det vore ju toppen om man hittade nån som hade tänkt och åka ner samtidigt!
Det gör jag, så får snacka mer:)

Kramar
28 sep. 2013 10:09
Hej Linnea :)

Har tänkt att åka med en enkelbiljett till Bangkok i början av januari. Har sen öppna resplaner de närmsta 2 månaderna. Har vänner som ska till Filippinerna men har just nu tankar på att ta en avstickare till Yangoon (Bhurma) för att sen dra mig ner åt Malaysia, Bali osv. Hade varit kul att mötas upp... känner du för det så hör av dig på mail eller Skype för att chatta reseinspiration och tankar.

Mail: (Logga in för att se e-postadress)
Skype: Micke365
30 sep. 2013 14:52
Tjena Linnea!

Jag har liknande planer som du! Jobbar för tillfället heltid sedan studenten i juni och bara längtar efter att komma iväg!Jag kommer att åka till Thailand i början av mars för att sedan vara borta i 3 månader :) När åker du? Tanken är att åka till länder som Thailand, Indonesien Bali, Laos men en fast resrutt är inte planerad än. Jag vill göra häftiga grejer och uppleva och se så mycket möjligt. Tex så vill jag till Koh Tao i Thailand för att ta dykarcertifikat och Indonesien för att surfa på vågorna. :)) Så jag är mer för att uppleva än att supa, mer för att ha minnen att berätta än minnen att inte komma ihåg pga av en snefylla ;)

Vi kanske inte åker ner samtidigt men skulle va kul att byta kontaktuppgifter så man kanske kan mötas där? :) Kommer ju att åka ensam så skulle va grymt kul att möta upp någon!
Skriv gärna på Facebook så kan vi snacka mer :)!

/Felix Althén Bergman
2 okt. 2013 21:08
Hallå du! Vi är 2 killar från götet som ska till thailand den 10 dec - 13 jan , Vi börjar resan i Phuket sen får vi se! Robin Sandkvist på facebook om du har frågor ! :D
3 okt. 2013 09:12
Hallå Linnea!

Jag är också jättesugen på att dra ut och resa i Asien! Är en positiv och glad 20-årig tjej från Göteborg, Kungsbacka.
Jag bodde i London ett halvår efter studenten, men är nu hemma och jobbar för att sedan kunna dra iväg på lite äventyr. Eftersom mina vänner är bundna till jobb eller plugg, så hade det vart sjukt roligt att då hitta någon annan att resa med:)

Jag kan vara svår att hitta på facebook då jag har rätt vanligt efternamn, men jag heter Johansson. Om du inte hittar mig kan du skriva pm till min profil, om du undrar ngt!

Ha det fint // Linnea!
3 okt. 2013 17:30
Robin- härligt! hör säkert av mig om jag vill ha några bra tips:D ha en go resa vettja!
Linnea, så roligt! har skrivit ett pm till dig:)
9 okt. 2013 22:38
Hejsan!
Även jag är jättesugen på att göra denna resa, främst då kring Asien. 2-3 månader låter perfekt och jag är sugen på att dra iväg i februari-mars. Har likt dig inte heller någon att resa med av samma orsaker och vill verkligen se till att boka. Måste komma iväg!

Jag är en 19 årig tjej som tog studenten i våras och nu jobbar på en skola med F-3. Bor i Malmö och vill också bara resa för att ha kul och vara med om det bästa som Asien har att erbjuda. Jag vill göra allt från sol och bad till bungyjump och full moon-party! Vill bara iväg helt enkelt!

Om det låter intressant får du jättegärna skriva till Tea Svensson på Facebook!

/Tea
Av Sarah92
18 okt. 2013 20:30
Hej! Jag är inne på liknande spår som dig och Asien är framför allt något som lockar mig. Jag har anställning fram till jul och vill efter det åka iväg i ca 2-3 månader. Länder som jag tycker är intressanta är bl.a. Thailand, Indien, Kina, men är öppen för massa andra förslag. Jag har ingen kompis som är ledig att följa med mig, därför letar jag nu någon likasinnad som mig själv att börja min resa redan här i Sverige med. Kort om mig är väl att jag är en person som vill ut och upptäcka saker, är dock inte ute efter att festa eller liknande. Hör gärna av dig till mej på mejl om du vill veta mer :)

Med vänlig hälsning Sarah

(Logga in för att se e-postadress)