Resa till LA våren 2015

13 sep. 2014 15:22
Visningar: 486
Hallå där!
Vill till LA i drygt fyra veckor under våren 2015 i mars/april/maj. Vill se och hinna uppleva allt och lite till! Men har inte planerat mycket men chilla, se oss omkring i staden, träffa nytt folk, åka på äventyr.... Jag är öppen för förslag och är inte svår att ha att göra med.

Känner du/ni, man/kvinna att det hade kunna vara något!?

Skriv:)
20 sep. 2014 15:48
Hej Karin!
Jag är mycket intresserad av att komma i kontakt med dig, du får jätte gärna maila mig på (Logga in för att se e-postadress)
Jag är 21 år, bor i Stockholm och har alltid viljat besöka LA men tyvärr är det ingen av mina vänner som vill till samma ställe, så letar nu efter någon att åka med. Jag vill helst åka under slutet av april/maj men egentligen spelar det inte någon jätte stor roll. Hoppas vi hörs!
MVH Johanna
Av Kimmaa
21 sep. 2014 21:23
Hej! Kul att höra några med samma tankar! =)
Jag är jättesugen på USA, men kommer inte kunna åka förrän i maj/juni, skulle det vara aktuellt eller vill ni båda åka på våren? =)

Med vänlig hälsning,
Camilla
22 sep. 2014 23:40
Hej! Jag kommer hänga i LA i april så om någon vill mötas upp över en öl eller vad som, hör av er! Kommer innan dess att resa i Centralamerika, så om någon har planer på Costa Rica osv så let me know! :)

/Michelle
24 sep. 2014 19:59
hallo! låter verkligen som det skulle kunna vara något :) hade planer på USA redan i höst men eftersom det inte blir av, vore nu i vår perfekt!
Av Juliaf
26 sep. 2014 11:49
Nu skrev jag en egen tråd innan jag kollat runt här bland forumet. Men jag är absolut intresserad. Däremot så tänker jag åka en aning tidigare. I alla fall vad jag planerat då jag även vill till Costa Rica innan min pappa åker därifrån. Men om någon är intresserad av LA, San Fransisco, kanske dra en runda förbi Las vegas och grand canyon? Kanske hyra bil? Och sen ta sig till Costa Rica. Så hör av er :)

Tar gärna en öl med någon också om man befinner sig på samma ställe.
Av Ebbban
4 okt. 2014 20:46
Jag är intresserad, någon som fortfarande är sugen och inte har planerat något än?
Jag heter Ebba Blomquist på facebook, skriv gärna :)
4 dec. 2014 17:45
Hej!
Jag inser att jag är väldigt sen på denna tråden men är superintresserad av att åka med om inget annat är bestämt för dig/er. Slutar på mitt jobb i April och är jättesugen på en lite längre resa till USA, speciellt västkusten där jag aldrig har vart.

Hoppas vi hörs, skulle vara jättekul om det kunde bli av! :)
10 dec. 2014 17:48
Känner mig också sen på att svara här, men är det någon/några som inte bestämt något än är jag intresserad av att åka runt tre veckor i mars då jag fått ledigt från mitt jobb :) planen är längs med västkusten men är öppen för förslag! Hör gärna av er om det finns intresse att prata mer! :)
Av Moaeng
19 dec. 2014 02:29
Heeej tjejer, har en fråga, är inne helt på samma spår som er.. frågan är bara, vilken typ av budget har man egentligen?! En roadtrip på 4 veckor (eller mer?) hur mycket pengar skulle NI ha med er?? KRAMIS :)
31 dec. 2014 00:35
Hej tjejer! Låter as kul! är också ute efter lite äventyr på ca en månad vid de tidspunkten! Hänger gärna på och planerar in!