RES MED MIG!!

Av E_lin
9 nov. 2016 23:59
Visningar: 343
Hej!! Jag söker någon sugen eller sugna resekompisar från i mitten av januari runt 16/17de, kan tyvärr inte åka tidigare pga. Jobb! Tänkte vara iväg i runt 1 månad och detta är också pga. Jobb! Men bättre än inget?? Anledning för att jag söker någon här är för att mina kompisar har börjat plugga, flyttat utomlands och allt vad det nu innebär! Men jag tänker inte sitta hemma för det!
Jag är väldigt öppen för förslag men Thailand är väl första tanken i mitt huvud!
Jag älskar resa, festa, sola, bada, äventyra osv osv.
Jag älskar också människor som är positiva och glada, precis som jag själv! ;)
Hoppas någon rolig tjej/kille nappar!
Av Hazzs
10 nov. 2016 02:18
Tja tja vi är två killar som åker till thailand för andra gången vi kommer vara där mellan 12 januari till 22 februari du är jätte välkommen till att spåra med oss och uppleva kulturen bakis. Vi är två optimister som ler oavsätt situationen
14 nov. 2016 16:06
Hej, såg ditt inlägg och jag har precis samma problem både me jobb och resepartner/ partners. Är supersugen på Thailand för lite sol och värme! Är en glad norrlänning som lätt hakar på de mesta :)
15 nov. 2016 17:33
Hej Elin! Jag har planerat att åka iväg veckan innan egentligen, men skulle nog inte vara några problem att åka några dagar senare! Tänker också en start i Thailand men att sedan besöka några fler länder då jag vill stanna 2 månader ungefär, men det är ju bara för mig att stanna kvar när du behöver åka hem. Hör gärna av dig på Facebook ifall du är intresserad, Andrea Markusson heter jag där :)
16 nov. 2016 20:24
Vet ej vad man ska skriva här, min första kommentar. Men jag är sjukt taggad på åka iväg till bland annat Thailand, i början /mitten av januari då det är som kallast här. Målet hade ju varit 1-3 månader. Alltid kul med nya människor och nya ställen. Festa är kul som fan men vill även upptäcka nya saker och inte varit på de mest turisttäta orterna (hela tiden) Vill även åka förbi bali och den indiska oceanen om möjligheterna finns. Så lägg gärna till mig på Facebook om de låter intressant.
16 nov. 2016 20:48
Hej! Jag skulle gärna hänga på :)
Var i Thailand i augusti, men då enbart i Bangkok och Phuket. Skulle gärna vilja resa runt lite mer :)