Praktikplats (turism) i San Diego

27 okt. 2010 21:19
Visningar: 665
Hej,

Med hjälp av några väldigt hjälpsamma och trevliga människor har jag nu fått veta hur jag skall göra för att komma till San Diego, Kalifornien, USA på praktik. Tack för det!

Nästa problem är att jag inte har någon aning om vad för platser jag skall söka till. Företaget där jag kan utföra min praktik skall vara en del av turismindustrin på något sätt och borde helst ha minst 25 anställda. Jag vill ej arbeta som receptionist eller guide. Marknadsföring kunde däremot vara ett alternativ. Är dock öppen för förslag.

Har ni några tips och idéer på var jag kan hitta några sådana företag? Eller har ni kanske helt enkelt förslag på några företag?

Är tacksam för all hjälp jag kan få! :)

Jenna

P.S. Om det har någon skillnad alls med tanke på företagen man kan praktisera på - jag är från Finland.
28 okt. 2010 11:51
Hej Jenna,

mitt tips är att du söker på San Diego Chamber of Commerce's hemsida (handelskammaren). Där hittar du alla registrerade företag och kan göra sökningar i deras databas.
http://www.sdchamber.org/membership/members.php
Ett annat sätt är att titta på vilka företag som tidigare tagit emot interns via ASF - http://www.amscan.org/trlist.html - bland annat finner du Harrahs Rincon and Casino Resort i just San Diego.

//bl
Diskussionen är stängd för nya svar