Peru --> Argentina --> Bolivia --> Brasilien sommaren 2014, följa med?

14 jan. 2014 21:43
Visningar: 307
Hej alla äventyrare!
Jag vill backpacka i sydamerika sommaren 2014, ca 2 månader. Min plan så här långt är att börja någonstans i de västra delarna av amazonas i Brasilien, sedan ta sig till Peru och vandra Inkaleden. Därefter ta mig genom Bolivia och norra Argentina med stopp på vägen vart det lockar att stanna. Framför allt vill jag till Brasilien och Rio de Janerio!
Om jag inte hittar någon kommer jag resa själv men det är första gången i sydamerika och det hade varit kul att resa med någon vartfall en del av turen. Så om du är sugen att följa med på en del av denna resa så hör av dig! :) Inget är spikat än så jag är väldigt intresserad av förslag också!

Ha det bra!

// Terese
Av Sandrew
26 feb. 2014 19:32
Hej jag är sugen men jag kan bara 5 veckor ! När hade du tänkt åka ?
26 feb. 2014 19:46
Hej sandrew!
Mycket har hänt sen jag skrev inlägget; hittat resesällskap, bokat och turen går "bara" till peru och brasilien nu. Hoppas du hittar någon annan fet resa att hänga med på!

/Tess
1 mars 2014 11:09
Ja, vi ska upp till Machu Picchu men inte på inkaleden utan någon av de andra lederna, har köpt ett äventyrspaket med jungle trekking och mounting bike på vägen till MP! :D och en vecka i Amazonas i Peru, nationalparken Manu och där efter till Rio och vi har inte planerat alls vad vi ska göra där faktiskt. Alla de vanliga sakerna, och nog en vecka till Ilha Grande, googla det om du inte sett bilder på ön innan! :))