PDC

9 feb. 2020 18:48
Visningar: 286
Hej,
Jag och min fru åker om knappt en månad till PDC. Första gången till Mexico. Hade den fantastiska möjligheten att få simma med vilda delfiner i säkert 3 timmar i samband med en snorkelutflykt i Oman för några år sedan. Fantastisk upplevelse. Finns det något liknande som är bra? Förstår ju att vilda delfiner är inget man beställer men någon kanske kan rekommendera något bra?
Tack på förhand.
Av M4sta86
11 feb. 2020 08:35
Hej.
Vad jag vet finns det ingen möjlighet att simma med vilda delfiner omkring Yucatan. Varit där 2 gng och inte sett någon information om det överhuvudtaget. Varenda tour guide brukar ju ha sådana skyltar annars.
Läste någon gng att man kan simma med vilda delfiner i västra Mexico men vågar inte bekräfta det.

Gällande PDC. Beroende på vad ni gillar skulle jag rekommendera att besöka Xpu-Ha. En fantastisk strand norr om Tulum. Undvik stränderna i PDC, de är inget o ha. Gör en dagstur till Cozumel. Ta färjan över, förhandla ett bra pris på moppe/jeep när ni kommit i land och ta tiden att köra runt ön. Södra delarna består av beach clubs med stilla och klart vatten. Östra sidan är vild men otroligt vacker. Går lätt att hitta stränder där du i stort sett är själv på. Var försiktig med vågor och strömmar bara. Besök baren som ligger uppe på en kulle vid stranden, vacker utsikt.