Paradise properties

Av Cammor
22 apr. 2018 20:06
Visningar: 179
Hej! Funderar på att hyra ett hus i hua hin som jag hittade på blocket, företaget som hyr ut heter paradies properties. Är det nån som vet nåt om dom?
16 nov. 2018 09:50
Jag hyrde ett boede i Hua Hin av Stefan Skepp och Paradise Properties i maj 2018, som jag skulle utnyttja nov-jan 2018-2019.

Jag betalade givetvis en deposit.
Döm av min förvåning när Stefan hör av sig i september och säger att jag inte kan bo i boendet jag hyrt då han dubbelbokat detta.

Där och då meddelar jag, att då jag inte längre har mitt boende som jag bokat så avbryts vårt samarbete för den här gången.

Men trots att Stefan dubbelbokat det boende jag sedan länge hyrt så vägrar han och hans företag Paradise Properties att betala tillbaka min deposit.

Extremt oärligt och oproffsigt.
19 maj 2019 05:40
Det är nog ett högst normalt beteende från den firman! Även jag har dålig erfarenhet, och det är nog dessvärre så, att det är satt i system.
Paradisöar
Thailand Motorparen, 12 juni 2019
Updaterad av Motorparen för 4 dagar sedan
4
Hej. Jag undrar om någon har tips på öar på västsidan av Thailand som ni anser vara paradisöar. Vi har varit på Koh Lipe, Koh Bulon, Koh Mook och Koh Ngai.Dessa öar har varit fantastiska, små och otroligt charmiga. Vill gärna ha tips ifrån er på liknande öar. /Anders O ... Josefinesresa: Är ...
Söker tips på paradisöar på Thailands västkust.
Thailand Bebbe89, 8 okt. 2018
Updaterad av Yoppe för 34 veckor sedan
4
Kommer under januari-februari nästa år att tillbringa 17 dagar på resande fot, med start i Krabi och avslut i Kuala Lumpur. Tanken är lite härlig ö-luff under de första 13 dagar utmed Thailands västkust, dag 14 flyga från Langkawi till Kuala Lumpur. Söker nu era bästa förslag på paradisöar värda ...
Tips på vackra paradisöar och stränder i Thailand
Thailand Mandaelin, 13 aug. 2017
Updaterad av Ischaaa för 1 år sedan
3
Jag är en 24 årig tjej som har tänkt att resa till Thailand för första gången nu i höst! Jag kommer att resa ensam och är det någon som kan tipsa om vilka öar man inte bör missa? Tanken är att vara i Thailand en månad. Vill gärna uppleva paradisstränder, turkost vatten och sköna uteställen! Helst ...
Koh Bulone, Koh Jum eller annan paradisö?
Thailand Hani81, 19 jan. 2017
Updaterad av 510612 för 2 år sedan
7
Jag och min Sambo flyger till Krabi i februari. Vi ska bo de två första nätterna i Koh Lanta för att sen ta oss till Koh Lipe där vi stannar i en vecka. Vi har sedan sex dagar kvar innan vi behöver vara på Krabis flygplats för att flyga hem. Så frågan är nu vart åker vi efter Koh Lipe. Vår önskan ...
Paradis i Phuket / Khao Lak?
Thailand Marsiv, 15 jan. 2016
Updaterad av Katta75 för 3 år sedan
6
Vi har boka flyg till Phuket i dec. Tanken var att ta sig vidare till ex Koh Lipe. Men börjar tveka lite då vi bara ska vara borta i två veckor och tiden dit är ganska lång. Funderar istället på att kanske stanna i Phuketområdet. Vet ni några lugna paradisställen där? Har varit i södra delarna ...
Tips på paradisöar i Thailand
Thailand M0iiz, 17 aug. 2015
Updaterad av Malinhs för 3 år sedan
5
Hej! Jag och min dotter planerar att åka till Thailand för femte gången nu i vinter. Vi tänker oss en resa på ca 5-6 veckor. Tidigare har vi varit på bland annat Koh Lipe och Koh Ngai i 3 v vardera. Vi skulle gärna vilja ha lite tips och förslag på andra paradisöar med klaraste vatten. Kan du ...

Om Thailand Asien

Stora delar av Thailand är rena paradiset för oss svenskar. Här finns underbar mat, sol och tusentals vita sandstränder omgivna av palmer.

De stora badorterna ligger i södra delen av landet, här finns bland annat Phuket, Krabi, Khao Lak och Phi Phi-öarna. I östra delen av Thailand ligger populära resmål som Koh Samui, Rayong och Koh Chang. Utanför de vackra sandstränderna finns oftast mycket spännande dykvatten där du kan simma bland tropiska fiskar och koraller.

Många väljer att kombinera sin solsemester med några dagar i huvudstaden Bangkok. Det här är en av världens mest myllrande storstäder med sevärda byggnader, tusentals restauranger och shopping i världsklass.

Vart du än åker i Thailand så finns det ett boende som passar dig, här finns allt från superbilliga hyddor direkt vid stranden till femstjärniga lyxhotell där du kan bli bortskämd.

Det finns tusentals museer runt om i Thailand om både historia, arkeologi, krig och konst. Men det märkligaste av alla ligger i Pattaya; Bottle Art Museum. Här finns fler än 300 flaskor fyllda med små skepp, palats, tempel och andra fantastiska skapelser.

grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26