Hjälp med vackra öar mellan Koh Lipe & Krabi!!

12 sep. 2016 20:12
Visningar: 1092
Hej alla ni :)

Jag är i desperat hjälp med min och min mans resetur till Thailand nu i december 16 - januari 2017. Vi börjar med att flyga till Bangkok 28 dec. Direkt där efter tar vi flyget till Hat Yai och där efter transfer och speedboat till Koh Lipe (som jag varit på tidigare och älskade. Där stannar vi i 6 nätter är det tänkt. Där efter hade jag tänkt mig 5 nätter på Koh Bulon följt av 5 nätter på Koh Kradan, men tyvärr hittar jag inga hotell alls där :( Så nu är jag helt lost in translation. Efter det va det tänkt 3 nätter på Koh Ngai för att sen efter det ta oss tillbaka till Bangkok, spendera 2 nätter där och sen hem till Sverige.

Jag är helt fast nu och kan inte boka hotellen någonstans för hela planen gick lite i kras efter jag inte hittar hotell på varken Bulon el Kradan.

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA nu behöver jag resetips på underbara "paradis öar" i närheten av routen jag tänkt. Eller egentligen behöver det inte vara i närheten men kanske inte heller andra sidan Thailand så vi ändå kan ta oss runt smidigt med båt.

TACK PÅ FÖRHAND <3
13 sep. 2016 17:35
Hej!
På Koh Bulon finns det två fina boenden som man kan maila direkt till för att boka boende. Pansand resort ( där har vi bott och trivdes jättebra) och Bulone resort heter dom.
13 sep. 2016 18:21
du MÅSTE besöka Koh loadling eller vad det heter, har rest mycket i Thailand, ca 20-30 ggr, och finns ingen vackrare ö mellan Koh Lipe & Krabi