Pak Bara Pier

Av Maval
30 jan. 2011 17:30
Visningar: 1246
Vi flyger till Hat Yai men hinner inte med båten till varken Koh Bulone eller Koh Lipe samma dag. Finns det något bra ställe att övernatta på i närheten av Pak Bara Pier där båtarna går ifrån? Kanske finns det något mysigt ställe på fastlandet. Så man inte bara känner att man sitter av tiden för att vänta på båten nästa dag.
Av Sierra
30 jan. 2011 17:38
I Pakbara har du bl a "Best House Resort" som kostar ca 650 THB för 2 pers inkl a/c. Ej frukost. Boka via http://pakbaratravel.com/pbcontact.html

Dessutom finns ett guesthouse vid piren med enkla rena rum med a/c. Det är aldrig fullt så det finns ingen anledning att boka där.
Av Maval
31 jan. 2011 11:19
Läste på UD:s hemsida att de avråder från att resa till Narathiwat, Yala, Pattani och Songkhla. Gäller det även Hat Yai?
Vårt flyg landar 12.35 i Hat Yai och det finns väl ingen färja som vi kan hinna med till Koh Lipe antar jag. Så vi har hela em och kvällen på oss trist att bara sitta av tiden. Vilket tror du är bäst att ta sig till Pak Bara eller är det kanske bättre att stanna i Hat Yai o övernatta där?
Finns det någon fin strand på fastlandet i närheten av Pak Bara? Eller finns det något att se och göra där? Hur är det med Hat Yai finns där något att se och göra?
Av Sierra
31 jan. 2011 11:38
Hat Yai ligger i Songkhla och UD:s rekommendationer har gällt i många år nu.

Det är trevligare att stanna över natten i Hat Yai där du har olika boenden i Down town där det finns shopping och restauranger. Det tar ca 2 tim till Pakbara så då kan ni planera att åka med första båten 11.30.
http://www.reseguiden.se/forum/diskussioner/hat-yai-15287
Av Joakimn
31 jan. 2011 11:45
Pakbara januari 2008
Följ stranden 500 på vänstersidan om du ha havet/hamnen framför dig så kommer du till en strand som är ok o ett hyfsat boende. Bodde där en natt då vår familj kom lite sent.gick att bada o boendet/maten var ok för en natt.
Betalade 700B o då fick vi två extramadrasser till barnen. Kommer tyvärr inte ihåg vad det heter./lycka till