Oyster eller travelpass?

Av Piae
16 maj 2017 06:41
Visningar: 220
Jag ska snart åka till London med min 13-åriga dotter och försöker läsa mig till bästa, billigaste sättet att ta sig runt. Vi landar på Heathrow på en fredagseftermiddag, sen har vi helgen i London och reser hem igen från Heathrow på måndagseftermiddagen. Vi kommer att bo i Kensington och hålla oss i de centrala delarna av London under helgen. Vilket är då bäst att välja, oystercard eller Travelpass? Samt ska vi beställa det hemifrån innan vi åker eller köpa på plats?
16 maj 2017 07:34
Menar du någon sorts "pass" där det ingår inträden till museum mm.? Det kan ju bara du avgöra om det lönar sig beroende på vad ni ska se och göra. I regel lönar sig sådana pass om man ska beta av många av juste de attraktioner som ingår, man för ofta också gå före köer vilket kan vara värt en del, risken är kanske att man väljer attraktioner som ingår istället för exakt det man egentligen skulle vilja se.
Menar Du vanligt Oyster och Visitor Oyster så kan du läsa denna tråd https://www.reseguiden.se/diskussioner/london-oystercard-och-standsted-express-50491

Att få hemskickat är bekvämast men förmodligen tillkommer porto?
16 maj 2017 09:13
Kom på att du kanske menar Travel Card, det kostar nog ca. £90 för er två, har svårt att tänka mig att ni tjänar på det.....
Av Piae
16 maj 2017 11:01
Det kallas olika på olika sidor travelcard el. Travelpass... till tunnelbana, buss. Inte entréer och sånt utan för att ta sig runt i London. :-)