Ö-luff & boende på Seychellerna

7 sep. 2022 18:26
Visningar: 58
Jag tänkte öluffa på Seychellerna en månad nu i november. Som jag förstår det behövs inget visum, men jag måste ha bokat allt mitt boende innan de släpper in mig. Hur har ni som ö-luffat där gjort?
Jag vill ju kunna byta ö och riktining som det passar mig.

Ska jag boka via hotels.com och sen boka av dem då jag är insläppt i landet?
Av Lindama
15 sep. 2022 12:03
Hej,

Kom precis hem från Seychellerna och tänker rent spontant att det kan bli otroligt dyrt att öluffa.
Det finns begränsat med boende och de släpper inte in fler turister än vad det finns boende. Så ska du boka något spontant för natten får man också ta konsekvenserna och välja det lilla som finns kvar.

//Linda
22 sep. 2022 13:35
Åh, tack Linda!!

När jag kikar på boenden nu på Hotels.com, Booking och på Airbnb så verkar det finnas väldigt gott om boenden.
Förvisso inte billigt, men jag skulle ändå vilja ha valfriheten att kunna boka på plats. Skall vara där en månad, och gillar jag ett ställe och vill stanna, eller träffar på andra som tipsar om något fint, så vill jag ju kunna styra kosan dit.

Du kanske kan tipsa mig... eftersom du redan varit där. Jag villar både strand (gärna långa och med klart vatten då jag är rädd för sjötroll...) och att kunna vandra i "skog/natur". Flyger in till Victoria, och har även med mig en fällbar resecykel.
Skulle bli så glad för tips!! Just det... soloresenär som inte vill hänga med barnfamiljerna om det ens går att undvika.

Tack på förhand!!
/Felicia