Nytt resmål med barn

22 jan. 2017 16:16
Visningar: 193
Hej!
Vi är en familj som planerar att åka för tredje gången till Thailand. Barnen har nu blivit 6 och 10 år gamla så vi behöver troligtvis ett familjerum denna gång.
Någon som har förslag på vart det är fint att åka med barn? Barnen har krav på en fin, gärna lite större pool då havet inte lockar de lika mycket som vi, men vi vill gärna att hotellet ligga nära hav/strand så vi får känna sand mellan tårna åtminstone ;)

Vi har tidigare varit i:
Bangkok
Ao Nang
Koh Lipe
Koh Lanta
Khao Lak
Koh Samui

Vi besöker gärna någon ny plats där vi inte varit tidigare så berätta gärna var ditt bästa resmål är och gärna tips på ett fint hotell, med pool och gärna familjerum om möjligt =)
23 jan. 2017 07:58
Citerat från Yeahyeahmalin:
Citerat från M_olsson:
Koh Chang och AWA Resort. https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580110-d6579124-Reviews-AWA_Resort-Ko_...https://iamkohchang.com/accommodation/kai-bae-beach-hotels/awa-resort-kai-bae-be...

Har du själv bott här? Hur är läget vid denna strand? Väldigt lugnt eller finns det liv och rörelse? Småshopping i närheten eller måste man åka iväg för att finna något?
Vi bodde på detta hotell i feb 2016. Stranden precis vid hotellet är inte den bästa, men går man iväg 5-10 ner mot KB Resort är stranden bättre, dit kommer även elefanterna och badar vid flera tillfällen om dagen.

Kai Bae är ett lugnt område och det finns all tänkbar "semestershopping".

Kolla Youtube klippet längst ner i länken nedan så får ni en bild av vad som finns. AWA Resort passeras vid 2:25, huvudbyggnaden ligger på höger sida,

https://iamkohchang.com/guide/kai-bae-beach-2.html