Nyss hemkommen från Filippinerna

23 dec. 2012 16:25
Visningar: 793
Då är vi nyss hemkomna från en 18 dagars resa i Filippinerna, det blev Siquijor Island, Malapascua Island samt en natt i Cebu City, ni kan läsa mer om våran resa samt få lite tips och råd i min blogg, samt se lite bilder! :)
29 dec. 2012 00:07
åhh, vad härligt! jag åker dit den 3:e, en hel månad. ska bland annat åka till Palawan och förmodligen också Boracay. Tänkte höra, är det bäst att växla in amerikanska dollar och betala med det därborta? och hur fungerar det med taxi från lfygplatsen? när jag var i Indien rekommenderades det staarkt att man tar pre-paid taxi, dvs att man går till ett bås där man beställer taxiresan och betalar och sen körs en bil fram. då slipper man dividera med chauffören om priset. är det samma på Filippinerna? mvh/Caroline
12 jan. 2013 18:04
Hej! Nu blir det ju ett lite sent svar eftersom ni redan åkt och förmodligen redan har det fantastiskt i Filippinerna, men det funkade bra att endast ha Filippinska Peso, dock var det lite struligt att hitta en fungerande bankomat och man kan bara ta ut 10.000 peso åt gången och det kostar 200peso i avgift. För taxin rekommenderas att ni väljer taxameter i alla lägen! Lycka till!