Något mer man behöver efter sökt visumet?

Av Kajsac
27 aug. 2012 20:28
Visningar: 352
Hej,
Jag har en fråga om Working Holiday visumet. Efter att allt är ifyllt och inskickat och betalt tog det 2 timmar när man fick svar på att man faktiskt fick visumet. Jag tycker det gick väldigt fort och vill fråga om det bara är det man ska få?
Man ska inte få något mer brev som man ska ha med sig igenom resan? Eller räcker det med visum numret som är kopplat till passet?
En till, bästa sajten att söka efter billigaste flyget?
Tacksam för snabbt svar,
Kajsa
28 aug. 2012 19:28
Nej, det är det du behöver. När jag väl kom fram fick jag dock vända mig till nåt ställe för att få det inklistrat i passet, men om det är så fortfarande vet jag inte.

Du kan ju söka efter billigaste flyget på den här sidan, under förutsättning att du ska resa till och från samma ställe. Ska du inte det rekommenderar jag t.ex. http:///www.momondo.se, http://www.skyscanner.se och http://www.flygresor.se
6 sep. 2012 13:22
Det räcker så. Men det kan vara en bra idé att skriva ut en kopia av din visumbekräftelse som du fick via e-post ifall det är något strul med deras datorsystem.

De flesta visum i Australien nuförtiden är elektroniska, vilket är att de är länkade till ditt passnummer och att du inte får något klistermärke i passet.

Lycka till med resan,
-Anders,

--
Anders Liljeqvist bloggar för svenska Australienvänner på http://www.swedesinaustralia.com,
och är författaren bakom boken "Stora Australienmanualen" som hjälper svenskar att flytta eller åka på långresa "down under" - http://www.australienmanualen.se.