Någon som rest med Bravofly?

1 sep. 2014 12:05
Visningar: 1185
HJÄLP!

Köpte precis flygbiljetter till Paris via Bravofly, med Air France, utan att kolla bakgrundsfakta. Jättedumt.. Och nu läser jag bara massa negativt med folk som bokat via dom. Så, är det någon som köpt hos Bravofly och där allt flutit på som det ska eller är det bara krångel med dom??

Egentligen skiter jag lite i om dom drar någon hundralapp mer eller så, som verkar varit det största problemet med dom, jag vill bara försäkra mig om att det inte kommer bli problem att ta sig till och från Paris. Ska överraska min sambo och vore ju sjukt trist att stå där på Arlanda sen och inte komma iväg.... Då avbokar jag hellre nu och betalar straffavgift och bokar via något annat bolag.
2 sep. 2014 06:51
Har åkt till Wien med flyg bokat via Bravofly och det fungerade felfritt. Dessutom bra pris på biljetterna, 800 kr tur och retur.
Av Emolis
2 sep. 2014 13:46
Åkte med EasyJet bokade via BravoFly både till London och Rom tidigare i våras, fungerade perfekt. Har bokat lite inrikesresor i Malaysia via BravoFly i vinter och hoppas förstås att det går lika smidigt.