Någon som är sugen att läsa 1år i SF / NY med mig? :)

29 sep. 2014 15:54
Visningar: 199
Efter resor & dylikt är jag sjukt sugen på att få erfarenheten att bo 1 år i USA. Jag är mest inställd på San Francisco då jag hört så mycket gott om det. Har vänner & bekanta som varit där & verkligen ingen ångrar sig.

Det hade varit kul att få med sig någon på detta. Jag tänker i aug 2015. Skriv till mig så diskuterar vi det mer! :)
30 sep. 2014 23:46
Hej!
Jag hade funderingar innan på SF/NY men ville inte bara "va där" utan en anledning om du förstår vad jag menar. Vad är det du tänkte läsa? Hade mer än gärna spenderat nåt år i Usa och SF och NY är fantastiska, var där i juni detta året och vill redan tillbaka till båda städerna :)
1 okt. 2014 10:08
Det är samma för mig. Jag har redan rest runt bara för att och nu känner jag att man vill få något gjort medans man är där.Jag tänker på NY typ varke dag haha.

Men har fått en känsla av att SF kanske är skönare stad att vara längre i? Just Sf missade jag när jag reste runt i USA. Vad tror du hade varit bäst, SF eller NY? NY älskade jag men kanske mest när man är där en vecka typ & maxar tiden d¨r, jag är lite osäker.

Lägg gärna till mig så snackar vi mer? :)
1 okt. 2014 21:58
Jag tror det är som du säger att SF är nog ett bättre alternativ om man vill stanna en längre period. Jag och mitt ex kollade upp lite för ett tag sen när vi va sugna att dra dit hur det fungerar att va där om man inte vill plugga utan jobba och vad jag förstod det som så va det ganska svårt om man inte kommer genom ett företag eller liknande vet inte om jag har fel eller missuppfattat det hela.
2 okt. 2014 18:46
Ja men är det jobb eller plugg du är vill göra där?

Alltså jag tänkte åka dit för att lära mig språket ordentligt & upplevelsen, så att plugga engelska. sen kan an välja andra val också. är det något som lockar?
6 okt. 2014 11:08
Jag skulle gärna läsa engelska. Vad vet du om chanserna att komma in? :) Om inte är jag sugen på en resa till LA bland annat i början av 2015.
6 okt. 2014 13:28
Hej!
Jag vill väldigt gärna åka till san francisco och augusti 2015 är perfekt. Vill du bara bo där eller gå i skolan? :)