Mötas upp i Thailand?

15 jan. 2014 20:50
Visningar: 224
Tjena! Min resekompis har precis lämnat återbud tyvärr. Därför söker jag någon eller några trevliga typer att resa lite med :) Tänkte vara borta i ca 2 månader. Landar i Bangkok den 29de och tänkte ta mig ner söderut. Möjligtvis Koh Tao för att ta dykarcert och sedan ner till Phuket. Öppen för alla förslag.

Har lite planer på att fortsätta min resa över till Filippinerna och Indonesien också, men får se om tiden räcker till ;) Har tagit en liten paus i plugget här i Göteborg och vill komma bort från verkligheten en stund. Låter det intressant så här gärna av er SNARAST :) Kram så länge.
Av Natkarl
16 jan. 2014 21:18
Hej!

Jag har me planer på Thailand ca en månad men har inte bokat flyg än och börjar bli tajt. vart flyger du ifrån? jag har pratat me en annan tjej som inte kan åka förrän 10 feb men jag vill helst åka tidigare.

ciao

min mejl är; (Logga in för att se e-postadress)
Nathalie Karlsson på fb
25 jan. 2014 03:34
Hej!

Är en 21 årig tjej som förtillfället backpackar i Australien, kommer också från Göteborg! Tänkte dra till Asien i mitten av februari och skulle gärna vilja ha lite sällskap!

Hör av dig på fb om det låter intressant, heter Hanna Grimsborn (:
Av Loottan
25 jan. 2014 08:13
Hej :)
Jag och min kompis är redan i Thailand!
Vi är på koh phangan för tillfället men ska till koh tao efter 31! :) vi ska oxå ta dykarcet! Kanske kan mötas upp??
29 jan. 2014 22:24
Vem som vill kan ju höra av sig om så känner för! Är i krokarna och ska åt ert håll! Drar till bland annat koh Tao sen någon gång under feb! Ska röja sola och fixa dykarcertifikat See ya! (Logga in för att se e-postadress)