Mexiko budget

5 jan. 2013 20:42
Visningar: 1719
Hejsan jag och min flickvän planerar att åka till mexico. vi har riktat in oss på playa del carmen och undrar om man vågar åka dit med flygstol? vi tänkte då om det är dyrt med matpriser, svårt hitta boende, dyrt med boende ? eller är de helt enkelt billigast och ta all inclusive ?

tack på förhand !
Av Tittin
7 jan. 2013 12:05
Vi har rest en del i mexico bokat via agoda på plats i mexico men även åkt utan nått hotel aldrig några problem......skulle varmt rekomendera dig att åka till isla holbox en ö utan bilar jätttefint går bussar varje dag från cancun.....sedan hr du tulun nedanför playa del carmen en av världens finaste stränder rekomenderas varmt.....playa del carmen är fint men uppbyggd för turiser men väl värt ett besök......billiga fina bussar finns so går ofta o håller tid tabeller....lycka till
8 jan. 2013 16:25
Hejsan titti. tack så mkt för ditt svar!

En liten fråga angående matpriser, dyrt med mat och dryck ? dyrt som sverige eller billigt som thailand eller mitt emellan ;).

Tror du att man fixar boende och mat för två veckor för 20-25 000 för 2 personer ?

Jag och min sambo vill så gärna till mexico men har en budget på 25 000 så vi vetinet riktigt om vi vågar chansa och dra dit med flygstol och hitta boende och med mat o allt.

eller tror du vi kanske får nöja oss med thailand istället ;)

,mvh: philip o sofia