Mauritius 2008!

17 jan. 2008 00:30
Visningar: 416
Jag och sambon åker dit i mars 2008. Vi ska bo i pereybere. Vi skulle nu vilja ha lite specifika tips på resturanger och matställen som är bra. Gärna också var man ska åka om man vill shoppa? (kläder skor och dylikt)

MVH Carolina
Av Moniq
7 feb. 2008 14:12
Hej Carolina,

Vi var på Mauritius i mars 2007 och vi bodde i Pereybere. Vi var mycket nöjda, det var nära till en vacker strand, det vara nära till restauranger och affärer. Om det gäller mat så vi kan rekommendera kiosken direkt vid stranden - mycket billig och mycket gott. På kvällen, när man vill spendera lite mer pengar och äta lite mer lyxig då kan ni gå till "Sea Lovers" som nästan bredvid Le Beach Club Hotel. Om man gå lite längre fram mot Cap Malheureux, där på höger sidan finns en bra restaurang (jag glömde bara vad den heter - ska leta efter kvitto hemma). Handla inte kläder i Gran Baie – mycket dyrt. Vi har åkt till Floreal där kan man pruta rejält, men vi har även köpt en del i Pereybere – mycket billigt.
Hoppas ni kommer ha det minst lika trevlig och rolig som vi har haft det :)

Monika
10 feb. 2008 17:15
Tack moniq ska nog prova dessa ställen som du rekomenderar =) Jag hoppas vi får det jätte skönt. Det börjar närma sig nu =) Skönt.

Carolina
11 feb. 2008 09:07
Vi hittade en del billiga kläder i Port Louis. Om du går gatan där marknaden är, så finns det en hel del affärer där. Sedan kan man om man har tur och det är rea göra lite fynd i Waterfront. Ser dyrt ut, men de har bra reor.