Maj - Juli roadtrip Europa

4 apr. 2018 23:21 (redigerad)
Visningar: 225
Hej!

Jag letar efter en resepartner som vill hänga med på en roadtrip i Europa till sommaren. Jag håller på att inreda en skåpbil (volkswagen transporter, högskåp) till husbil och satsar på att vara klar till mitten av maj, dåååå sticker vi. Sen måste jag vara tillbaka i Sverige i mitten av Juli. Reseplanen är inte riktigt spikad än, vilket den förmodligen aldrig kommer vara.
MEN, ställen jag tänkt spendera min tid på är t.ex, Alperna, Slovenien, Kroatien och så vidare hemåt genom den västra delen av Europa, dvs, Spanien, Frankrike, Nederländerna osv.

Jag vill inte spendera för mycket tid inne i storstäder, det har man billiga flyg och weekends till. Jag vill hellre ut och vandra och kanske till och med bestiga någon bergstopp i Alperna. Sola och bada längs med kusten. Testa på att surfa i Portugal är inte heller omöjligt. Festival hade varit nice. Ja, listan tar aldrig sluuut..

Jag letar främst efter en tjej i min egna ålder (23) eller äldre. Att ha en positiv inställning är för mig väldigt viktigt, det kommer man långt med. Att vara spontan gör äventyret äventyrligare.

Hör av dig här eller på privata meddelande så snackar vi mer,
Ellinor
16 apr. 2018 17:59
Jag är intresserad. Har skickat PM :)
Av Linaaa
29 apr. 2018 21:22 (redigerad)
Även fast jag haft planer på Asien så låter det här otroligt spännande och pratar gärna mer, är en 21 årig tjej från Stockholm som vill äventyra och upptäcka! Skriv på insta om du vill prata - liinooosh. Kan dock inte resa förrän i början på juni