Madeira

Av Granen
1 feb. 2010 16:06
Visningar: 3054
Ska åka till Madeira 17 mars, någon som har erfarenhet av hur vädret är i mars-april!!
1 feb. 2010 18:24
Vi har varit på Madeira i mars och haft en blandning av sol och moln om vartannat men inte speciellt mycket regn faktiskt utan mest var det varmt och skönt,temperaturen brukar normalt ligga mellan 18-22 grader dagtid den tiden på året men vi har faktiskt haft över 25 grader och strålande sol en del dagar i mars också så visst finns chansen till solbad också men 20-22 grader är ju en perfekt temperatur för den typ av resmål Madeira är där vandring stadspromenader härliga buss eller bilutflykter osv. är det man normalt mest sysselsätter sig med på ön för något renodlat bad o solresmål är det ju inte även om det är fullt möjligt att bada och lapa sol om det är en fin och varm dag.

Personligen tycker jag att mars då vi fortfarande har vårvinter här hemma i södra norrland är den perfekta tiden att åka till Madeira för jag skulle vilja påstå att de har ungefär samma grönska och temperatur i luften som vi normalt har i början eller mitten av juni här hemma det är en perfekt tid att njuta av den där värmen som är som en skaplig svensk sommar och fruktträden och tex. körsbärsträden blommar oftast för fullt då..

klistrar in en länk till ett tidigare svar jag gett där du kanske kan få ut nåt matnyttigt ur. http://www.reseguiden.se/forum/diskussioner/madeira-2094
annars kan du ju söka på portugal bland diskussionerna så kan du kanske få litet uppslag där.
mvh. Bosse.