Legoland och danmark

Av E578
20 mars 2021 22:55
Visningar: 301
1. Om man vill vara en vecka i danmark, legoland och bo i någon stad i närheten och göra annat. tror ni det blir en rolig semester?
2. Årstider, är sommaren bäst?
3. Väntar förstås På att få vaccin före resandet.
4. Är det dyrt att semestra i Danmark?
Av Fylke74
21 mars 2021 16:40
Vi var där för några år sedan och kombinerade då Legoland med Lalandia som ligger precis bredvid. Två dagar på respektive ställe räckte bra för oss. Vi var där i maj och redan då var det mycket folk, svårt tro där är färre människor under högsommaren. Allt är dock inte som det brukar i år... Priserna var ungefär som på en nöjespark här i Sverige.
Minns att vi hade gratis inträde iom reklam på från Korvbrödsbagaren, såg att det var samma sak i fjor så håll utkik i din butik.
Av Anbean
21 maj 2021 20:04
Det kommer an på vad ni är ute efter, och hur gamla era barn är. Som Fylke74 skriver så ligger Lalandia precis bredvid Legoland och som är ett besök värt. Givskud Zoo ligger heller inte långt därifrån och annars så är Västkusten väldigt populärt med bland annat Rømø som är en stor attraktion var man bland annat kör ut och parkerar på den enorma stranden.
Inträden till olika parker är ganska dyrt, men så ingår alla attraktioner, dvs man ska inte ha något åkband eller liknande.