Kom så upptäcker vi Thailand

24 nov. 2013 11:55
Visningar: 132
Hejsan! Jag är en kille på 20 år som gillar äventyr kombinerat med fest. Jag flyger från Uzbekistan och landar i Thailand den 6:e december. Jag har gjort en eurotrip men är nu sugen på asien. Jag har inte mött några svenskar så jag hade gärna mött upp med lite härligt folk. Jag har absolut inga planer över huvud taget men jag är öppen för precis allt. Jag har inte boktat något hostel än så jag vet inte riktigt var jag kommer bo. Jag reser gärna vidare till alla möjliga ställen men jag måste vara tillbaka i Sverige den första februari.

är det någon som är sugen på att göra något? Hör av er så gör vi något skoj!

/ Dennis
Av Lispers
24 nov. 2013 19:05
Hej Dennis! Hur länge har du tänkt vara ute och resa? Jag kommer till Asien i början av Januari, inte bokat flygen än men är öppen för allt och tänkte vara borta på obestämd tid. Om du fortfarande är på resande fot då kanske vi kan mötas upp! :D

Lina
25 nov. 2013 11:37
Hallå Lina! Jag kommer att vara ute till slutet av februari, möjligen börjar jag att dra mig tillbaka redan i mitten av månaden för att avsluta med en helg eller en vecka någonstans i Europa. Jag har ingen aning om vart jag kommer att befinna mig i januari men vi kan ju höras när det är dags! :)
26 nov. 2013 19:32
Hej!
Jag åker till Thailand den 8januari och är borta i tre veckor. Jag kommer åka till koh Chang samt eventuellt några öar i närheten och eventuellt över till Kambodja. Det enda som är bestämt är Koh Chang sen beror det på om jag träffar folk på plats och kanske hakar på. Om du/ni är där i närheten så möts jag gärna upp och hittar på äventyr, solar, badar och festar :)

Ha det fint!
Emelie
Av Lispers
26 nov. 2013 22:48
Håller gärna kontakten med er båda! finns på facebook Carolina lina lispers :D
26 nov. 2013 23:26
Jag har ingen aning om var koh Chang ligger hahaha men det verkar vara en bra plan. Att åka runt bland öarna låter härligt. Men som sagt jag vet inte vart jag kommer vara just då så vi kan väll alla pratas vid via facebook? Adda mig! Dennis Sandén