Koh Sukorn och vidare mot Phuket

Av Sus70
4 sep. 2014 21:59
Visningar: 165
Vi har bokat en vecka på Koh Sukorn i december. Sedan har vi två veckor till innan vi reser hem från Phuket. Har någon några tips på vidare destinationer efter Koh Sukorn? Vi vill absolut inte till Phuket och deras överfyllda stränder utan mer lugna ställen. Phuket är bara avreseorten.

Vi har tidigare besökt Khao Lak och koh kho khao, vilket var fantastiskt, men finns det paradisställen även söder om Phuket, på vår väg från Koh Sukorn, som vi inte bör missa?

Öar, fastland?? Vad som helst =)
Av Walle
7 sep. 2014 15:25
Hej
Först en liten fundering.... flyger ni ner till Hat Yai, Krabi eller flyger ni till Phuket?
Om ni flyger till Phuket så räkna kanske inte med att hinna ner till Koh Sukorn samma dag för det är ju en bit ner till ön från flygplatsen då...
Hur som helst svar på din fråga om fina ställen på vägen upp från Sukorn mot Phuket...

Koh Muk och Sivalai Beach resort, lite dyrt ställe men helt fantastiskt.
Likaså Kradan är också helt fantastiskt.
Från båda dessa öar når ni en spännande utflykt till Emerald Cave, en grotta som man simmar in i.... ett måste om man är där :-)

När ni väl har hamnat vid södra piren i Phuket så kan ni ta en båt över till Racha Island, också en härlig ö med fina stränder och lite folk.

Önskar du mer ingående information så får du höra av dig....

Själv åker vi i feb till Koh Lanta, Koh Bulon (ligger lite söder om Sukorn och vår paradisö), Koh Kradan och sen tillbaka till koh Lanta igen innan hemfärd från Krabi...

Med vänlig hälsning
Walle (Eva)
Av Sus70
7 sep. 2014 22:44
Hej! Tack för ditt svar! Vi flyger till Trang. Vad tror du om det?
Av Walle
7 sep. 2014 23:19
Det blir nog jättebra 😀👍

/Walle