Koh Sichang

7 aug. 2017 21:16
Visningar: 439
Någon som varit på koh Sichang utanför Bangkok? Funderar på att börja semestern där i december, men osäker på hur stränderna är och vattnet. Vilken strand ska man bo vid? Är ön värd ett besök?
Tänkte åka vidare till Jomtien, var är det bäst, i norra delen eller södra?
Landar i Bangkok och vill inte lägga får mycket tid på att resa vidare, så tar tacksamt emot tips på bra resmål i närheten.
13 juli 2018 06:07
Sitter här med samma fråga, kom du iväg? :)
13 juli 2018 10:40
Hej,

Nu var det ett tag sen jag var på Koh Sichang (cirka 10 år sedan) men kommer ihåg att jag tyckte det var en riktigt trevlig ö. Vi flög till Bangkok och delade sedan upp semestern mellan Koh Sichang och Koh Chang. När jag var där var Koh Sichang betydligt mindre turistig än Koh Chang.

Jag kommer tyvärr inte ihåg vad stranden hette men vi bodde i två stugor på en backe med stranden precis nedanför och det var nästan bara vi på hela stranden. Restaurangen på stranden hade till och med extraöppet en kväll endast för oss. Jag har bara bra minnen från ön och kommer främst ihåg lugnet. Som sagt var det några år sedan jag var där men jag hade absolut rekommenderat ett besök om det inte förändrats så mycket :)