Koh Samui

Av Ryder
11 nov. 2012 17:16
Visningar: 466
Vill nån vara lite bussig & ge lite tips på boende, ställen att träna på, och saker att hita på.. på Koh Samui.???. Thank you very much !!!
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Jahnna
11 nov. 2012 20:22
Jag bodde på Queen boutique hotel på chaweng vid två tillfällen under min resa till Thailand 2010. Efter att lämnat ön en sväng bestämde jag mig för att åka tillbaka och tvekade inte på att återvända till det hotellet. Personalen är trevlig, rummen är riktigt fina och det är bra priser. Visst kan du hitta billigare men ca 800 tbh tyckte jag var billigt och bra. Man kan köpa till frukost, något jag hoppade då 7eleven låg runt hörnet. Deras tvättservice var ocskå bra och billig. Så kan varmt rekommendera det. Det enda minuset jag kan komma på är att de inte har pool om man är sugen på det.
Av Ryder
27 dec. 2012 07:51
Tack för alla tips från er....jätteschysst av er !!!
27 dec. 2012 14:10
Hej!

Ett dagsutflykt tips... Ett bara måste i mina ögon är ett besök till Angthong National Marine Park det tar ca 1,45h med båt från Samui.

Koh Samui är suveränt, framför allt under den svenska sommaren, då vädret är suveränt,billigare boende, samt att det finns inte så mycket med "charterturister" som annars brukar invadera ön...framför allt i Chaweng!!

Om du vill träna på tex ett Gym så finns det ett ställe som heter "World Gym" som skall vara helt ok.

Här är vårt album då vi bla besökte Siambukten...hör av dig om du funderar över nått!
http://www.reseguiden.se/forum/resor/tillbaka-till-thailand-juni-juli-2010-4419

Mvh/Muangthai
Av Winx
27 dec. 2012 17:33
Om ni har möjlighet så skulle jag då hellre åka vidare till koh phangan. Tycker det är svårt att hitta smultronställen på samui numera (om ni åker under högsäsong). otroligt mycket folk i rörelse på de bästa stränderna enligt mitt tycke.