Koh mook

2 sep. 2012 21:47
Visningar: 612
Haj!

I slutet av januari åker vi med våra fyra barn till Thailand. Äldsta dottern på 8 år ska gå i skolan på Koh Lanta i 7 veckor. Men vistelsen inleds dock med lite ledighet. Vi är sugna på Koh Mook och öarna däromkring samt Koh Lipe. Får se vad vi hinner med. Men var ska vi bo på Koh Mook? Alla tipsar om Charlies men det verkar fullbokat (vilket verkar heelt osannolikt med tanke på att vi inte ska åka dit förrän i januari). Men om det nu stämmer, var ska vi då bo istället?

Tack för hjälpen!
/Sara
2 sep. 2012 23:23
Har du mejlat Charlies och frågat? Ibland finns det rum
trots att det på bokningssajter säger det är fullt. Vi bodde
I en beachfront cottage för några år sen, då fanns bara
Charlies och Sivalai resort på andra sidan ön.
Av Blesi
3 sep. 2012 09:46
Vi bodde på Charlies förra året och vi var där i februari vi bokade dagen innan. Charlies är verkligen jättemysigt, men det finns några små hotell bredvid men jag kommer inte ihåg va de hette. Stranden vid Charlies är jättefin, och man får inte missa båttur till Prinsessgrottan och ta då med vattentät påse att ha kameran i.

Koh Lipe är väldigt överreklamerat sanden är iof kritvit som mjöl, men det är trångt på stränderna man får bada mellan longtail båtarna och det luktar diesel. Det är även ganska skräpigt och smutsigt när man går kors och tvärs över ön. Dit vill jag inte åka fler gånger.
3 sep. 2012 10:59
Hej å tack för svar båda två.

Tradigt att höra om Koh Lipe, får fundera. kanske blir det en helgutflykt änå under tiden som dottern går i skola. Nån annan ö som du rekommenderar istället?

Sara
21 sep. 2012 01:08
Vi bodde med på Charlies i januari,super trevligt ställe!
Ett tips: Hyr egen kanot vid charlies, och paddla
in själv i grottan.
Ungarna gillade det skarpt.
Var bara ute i tid på fm,innan tidvattnet.
Av Ranieli
24 sep. 2012 14:40
Vi bokade Sivalai i augusti, redan då var det fullt på Charlies Resort med ankomst i februari -13... Hoppas ni hittar något bra :)