Koh Lanta med 4 barn

Av Jensa1
27 jan. 2015 09:44
Visningar: 385
Hej!
Vi åker till Koh Lanta mellan 14-26 dec. 2 vuxna och 4 barn varav det minsta är 1.
Tips på boende på Lanta? Hur tidigt boka och via vem?

Mvh
Jens
Av Jensa1
27 jan. 2015 12:07
Har kikat runt en del men får inte alls många träffar på ledigt boende för vår stora familj de datumen. Är jag för tidigt eller sent ute?

/Jens
Av Emroth
28 jan. 2015 13:36
Vi har också tänkt att åka dit och har samma funderingar. Jag tycker vi är ganska tidigt ute, men på de stora bokningssajterna är det inte mycket ledigt.
Är det många resorts som inte finns med på bokningssajterna eller hur fungerar det?
Av Albinae
1 feb. 2015 11:02
Hej! Jag fick tipset att gå in på olika bokningssidor . t.ex. Sawadee.com, och provboka datum så långt fram det går, och i ruta för önskemål, fråga om boendet fast under datum längre fram. Hoppas ni förstår hur jag menar!:) Sawadee. com var snabba på att svara, och vi fick kontakt , och då fick jag uppgifter om boendet var ledigt den period jag ville boka, och till vilket pris även om det inte finns med i bokningskalendern. Jag gjorde så på flera för oss intressanta boenden och orter. Jag började maila runt jul, och vi ska åka över kommande jul och nyår. Vi bokade boende (två bungalows med strandläge!) och betalade in halva summan 24/1. Bet. resten på plats. Ska vara säker bokningssajt. Vänner och andra har bra erfarenheter därifrån, så vi körde på det.

Ett till tips, håll koll på flygbolagen och flygbiljetter. De har redan börjat släppas på för den tid ni vill åka från olika flygbolag. Jag har fått uppfattningen efter att ha läst massor här på Reseguiden att reguljära flygbiljetter i regel inte blir billigare, bättre att vara ute i tid. Vi bokade flyg till 21/12 -9/1 nu i veckan, 28/1, gav 8 600kr/ person . Vi har stora barn. Vi ville ha allting klart! Ni är såklart inte för sent ute, men nog bra att vara ute i god tid då ni är så många. Lycka till med planering och bokningar, och ha en riktigt trevlig resa sen!!// Albina