Koh Kho Khao och Khao Lak

1 mars 2013 10:37
Visningar: 1848
Hejsan!
I november åker jag tilsammans med min 21-åriga son, hans sambo och deras då 2-åriga dotter till Thailand. Jag och sonen har varit där flera gånger. Vi har varit på Koh Kho Khao en gång och Khao Lak en gång. Annars har vi varit och snurrat runt Phuket och Krabi-regionen. Nu till min fråga: jag har hittat ett hotell som heter Khao Lak Long Beach resort på Koh Kho Khao.. Låter inte riktigt rätt i mina öron... Hittar inte så mycket info. Någon som vet något mer om det? Är det ett nytt ställe?? När vi var på KKK så bodde vi på KKK-resort. Någon som har en aktuell mail-adress? Har försökt nå dem via deras hemsida som inte verkar vara så uppdaterad.. Bodde där när hotelldelen var nybyggd, tror det var 2006, så det är ett tag sedan.. Nu till Khao Lak. Har där försökt boka på Ao Thong Beach Bungalows and Restaurant men dom svarar inte. Har mailat vi deras hemsida och via facebook. Någon som har en mailadress? Skulle verkligen vilja bo där några nätter. Skulle vara tacksam om det är någon här som kan hjälpa...
2 mars 2013 14:14
Jag åker till Kho Kho Khao varje vinter och har aldrig hört talas om att det ska finnas ett hotell på ön som heter Khao Lak Long Beach resort. Jag vet att det finns några få resorts på fastlandet, nära KKK, inom Takua Pa - området. Det kanske är så att dessa hör till KKK-distriktet på något sätt, men ändå inte ligger på ön! Men jag vet inte säkert som sagt. När jag var på KKK för en månad sedan så fanns det ingen sådan resort på ön i alla fall, MEN det byggdes en del - bland annat en ny strandrestaurang som heter Sun Beach och de höll på med några Bungalows alldeles bredvid. Kan vara möjligt att det är något helt nytt som blivit klart nu!

Kho Kho Khao resort är jättefint:-) Jag vet inte vilken E-post du använt, men prova att maila på (Logga in för att se e-postadress) Det är den jag brukar använda när jag pratar med Joy som är hotellmanager!

Inget fullständigt svar, men kanske till någon liten hjälp i alla fall:-)

MVH
3 mars 2013 11:43
Tack så mycket för svar! Tror det här "Long Beach" hotellet bara har bytt namn eller så för det finns med på en hotellkarta men när jag kollar runt på Google-maps så heter det något annat. Att det alltså hette Khao Lak Long Beach tidigare. Jag ska testa den adressen till KKK resort! Tack! Jag skrev till dom via deras Websida.

Mvh/ Laemsingh