Koh chang

5 apr. 2019 21:25
Visningar: 235
Precis bokat en resa till mig och dottern på 12 år till Koh Chang över jul/nyår. Letar lite boenden och klurar på om man kan vara på Koh Chang i 2 veckor eller om det blir långtråkigt? Kan man göra dagsutflykter till andra öar? Hur rekommenderar ni att man gör när man ska åka hem och flyget går från Trat 10.00, går det någon färja tidigt så man hinner vara på flygplatsen i tid eller bokar man en natt i Trat?
Tips på ok boenden för en vettig peng 🙈 gärna strandnära behöver ingen pool även om hon nog gärna plaskar i en 😂
6 apr. 2019 07:42 (redigerad)
Klart ni kan stanna 2 veckor på Koh Chang, det är ju en stor ö med flera stränder. Ni kan ju även välja att ta några nätter på Koh Kood eller Koh Mak exempelvis.

Färjorna börjar gå vid kl. 6-7 från KC, sedan är det inte lång resa väg till flygplatsen. Bor ni vid White Sand beach så har ni kortast restid. Men det kanske ändå är smidigast att ta sista natten på fastlandet, just för att inte behöva gå upp väldigt tidigt och slippa jäkta på morgonen. Ni kan ju ändå spendera era "sista" dag på KC och lämna på eftermiddag/kväll för ta er till fastlandet och en billig övernattning där ni har möjlighet att sova lite längre och äta en frukost.

Se länk där du kan finna tider för färjorna och väldigt mycket mer info om Koh Chang.
https://iamkohchang.com/getting-here/bus-timetables.html