Nyare uppg om Koh Chang

Av Ardnaz
8 juli 2022 11:25
Visningar: 139
Hej jag och min familj ska åka till Koh Chang för första gången. Vi tänkte besöka några öar omkring och sen dra oss vidare upp mot Rayong och sen avsluta med två nätter i Bangkok. Vi är iväg under december. Skulle önska om någon med nyare uppgifter kring prisläget på Koh Chang för ex mat, tuk-tuk (finns det ens där), hyra vespa etc ville upplysa mig. På väg uppåt i landet efter Chang, vart kan vi stanna då någon vecka för bra bad och vattenlek ex vattenskoter? Vill helst inte till Mae phim...har varit där en gång förut. Koh Samet har vi besökt förut och kanske gör vi det igen.. men annars har vi inte undersökt denna sida om landet förut. Tack på förhand// Zandra
Av Dwk
8 juli 2022 22:13
Jag kan varmt rekommendera ett besök till Koh Mak. Om tiden finns så är även Koh Kood riktigt fint. Båda dessa öar har bibehållit sin charm och ligger nära Koh Chang med bra båtförbindelser. Finns jättehärliga stränder, boenden och restauranger på dessa öar men är betydligt lugnare, inget party om det är vad man är ute efter.
25 juli 2022 10:35
Jag har tänkt besöka nån ö iaf, vi ska vara på Koh Chang i 10 dar så lite ska vi hinna med iaf. Tänkte även att d vore roligt att hyra en guide och djungeltrekka en dag. En fråga... på stränderna , finns det solsängar med parasoll..har inte sett så mkt sånt på några bilder. Har ljuskänsliga familjemedlemmar, så om inte bör jag ta med uv tält så man kan pausa i skuggan mellan varven.
Av Lattjo
1 aug. 2022 07:07
Hej
Solsängar är mer eller mindre förbjudet på ön. Finns några ställen i anslutning till serveringar och hotell där det finns solsängar tex på Klong Kloi.
Priser på thaimat 120-200 bath en öl 80-150 bath
Vespa hyr man för 200-300kr/dag.
Tuktuk finns inte man åker på Songtew sitter på flaket på pickuper. Det är fasta priser från strand till strand. Smidigt och prisvärt.
Vill ni åka vattenskoter och handla är nog det säkraste kortet Pattaya om ni varit på sameth. Det är kanske sameths motsats och inget jag stannar på. Men ett Disneyland för vuxna.
Skit i det där stanna den veckan eller dagarna på Chang flytta mellan stränderna.
Åk ut till koh Wai och Koh Kahm (min favorit dag tur) stanna några dagar på Koh Kood, tex( Lazy days) Koh Maak. Några dagar.
Boendet på öarna är rätt dyrt men ett trevligt avbräck