Ko Chang Thailand

18 sep. 2009 13:46
Visningar: 419
Hej
Jag och min man ska åka till Thailand i november och funderar på resemål som passar den årstiden. Vi funderar på Ko Samet och Ko Chang och skulle vilja ha lite tips på bra boende och hur man bäst tar sig till de ställena. Kanske bäst att åka till Ko Samet först och sedan Ko Chang? Kan man åka båt mellan dessa öar? Har ni tips om bgt som man absolut inte skall missa om man åker till dessa ställen? Eller är det någon annan ö i närheten som man absolut inte skall missa?
Har varit i Thailand 2 ggr tidigar men då har vi varit på den västra sidan så därför är alla tips nu välkomna.

Hälsningar Katarina
Av Dn
19 sep. 2009 18:40
Koh Chang är underbart fint , reser man bara 2 så är det lätt att hitta boende vi bodde på Klong prao resort fint ställe.
Men finns fler paradis ställen ta en båt från Koh Chan till den lilla ön Koh Wai ett paradis som vi var en hela dag på.
Nästa gång blir det några dagar där.

MVH//DN
Av Msdr
19 sep. 2009 20:40
Hej!

Jag rekommenderar också verkligen Koh Chang, härlig atmosfär, bra priser, fint och en hel del att göra på ön. Vi åkte buss från Bangkok till Laem Ngob, tog ca 4 timmar, flera avgångar, kostade nån hundring eller så. Bra bussar. Ganska väl avpassade till färjorna, som tog nån halvtimme över till ön.
Vi bodde i White Sand beach som väl är det mest exploaterade stället på ön, men ändå riktigt behagligt och dessutom finns där ju en hel del att välja på vad gäller restauranger, hotell, aktiviteter, barer. Hyra moped och åka runt på ön är ett hett tips, elefantridning är nog ett måste (om än otroligt turistigt...). Riktigt bra priser i mitt tycke på allt!

Trevlig resa!
21 sep. 2009 15:57
Tack för era tips" Låter som vi har tänkt helt rätt när vi tänker åka till Ko Chang.
Bra med tips på hotell, har just funderat på vart som kan vara bäst att bo.
Förstår att ön inte är så stor så man kan åka runt lite.

Tack öfr info om de små öarna att åka till också.
Ska nog försöka boka hotell här nu i dagarna, kan va skönt att ha det klart

/Katarina
Av Mpc
21 sep. 2009 16:05
Klong Prao Resort kan jag reko sen som någon sa ta o hyr mope läs sen här http://www.kohchang.se på vad ni inte ska missa o vilka öar ni ska besöka ha en trevlig resa
22 sep. 2009 18:36
Hej
Ja jag har varit inne o tittat på detta hotell och det ser jättefint ut. Har nu en fundering, är det förlänge att vara 8 nätter på Ko Chang? Tänkte vi skulle göra några avstickare till några öar som ligger i närheten, några bra förslag?