Jul och nyår på Alona Beach och sen Hongkong lite tips!!

6 jan. 2012 15:41
Visningar: 524
Det kan väl inte vara fel??
Vi vill tillbringa nästa ju/nyår ca 16-17 dgr på Alona och avsluta eller börja med Hongkong. Vanligtvis bokar vi alltid flyg på nätet men hur gör man när det ska vara ett stopp. Lyckades inte med Koh Samui och Bangkok. Bokningstips tidigt eller avvakta? I år är det lite lurigt med flygpriserna.
Strandhotell på Alona till ett vettigt pris?
Alternativet är "Mickehotellet" men är det promenadsvavstånd?
Tack på förhand. Har scannat denna sida och många verkar pålästa och erfarna på filippinerna/Sanne
Av Annl
7 jan. 2012 02:06
Hej,

Att boka flyg med ett stopp är inga problem - gå in på skyscanner och välj annan hemreseort så kan du plocka ihop din biljett som du vill. Vi är i Singapore nu och kommer att flyga hem härifrån och vi flög in till Hong Kong.Därefter hade vi en flight mellan Hong Kong och KL och sen flög vi från KL till Singapore och allt detta har jag bokat själv på nätet.

Lycka till och hör av dig om du vill ha tips om Hong Kong.

Jag bokar alltid våra biljetter så tidigt som möjligt.

Lycka tlll!
7 jan. 2012 05:16
Hej,
Sitter nu i skrivande stund just på Alona studio. Vi bokade bara hong kong T&R och sedan bokade vi de andra flighterna separat på nätet. (Cebu pacific: Billigt ochombokningsbart).
Vi bokade genom AOB travel för under 5000 kr per person. (CPH-HK).
Det är absolut gångavstånd från studio, men där finns öven tricykle för en billig peng om man inte orkar gå. Spontant tycker jag det känns länge med 16-17 dgr bara här. Vi drar nog vidare efter 10 dgr.
Mvh Cissi
7 jan. 2012 09:08
Hej!
Vissa siter kan man boka med hemresa från annat ställe... men att boka in ett uppehåll var lite knepigare, mr Jet har multistop och det var där jag fick till det när jag bokade Göteborg-Dubai tor via Istanbul med 3 dygns uppehåll i istanbul på hemvägen...
7 jan. 2012 12:52
Jag hade tänkt 7-8 dgr på Alona och sedan dra vidare till Malapascua om det är vettigt avstånd dit. Slipper man flyga? Det är så trist att flänga runt på flygplatser. Vill landa i Cebu och utgå därifrån.Sanne