Jag ska till Thailand, ska vi åka tillsammans? :)

8 jan. 2013 15:03
Visningar: 534
Woop Woop, snart bär det iväg till Thailand för första gången!! :)
Min plan är att åka till thailand och vara där i ca 4 veckor i februari/mars någon gång.. det är typ så långt jag planerat! Jag tänkte åka själv men har kommit underfund med att jag skulle föredra lite sällskap :) Jag är pratglad och social, hänger gärna med nytt folk, och det kan därför bli långdraget att åka själv (fast man träffar massa folk där!)! Jag har kompisar nere i Thailand vid tiden jag ska åka men tänkte att det kan bli en rolig upplevelse i sig att åka med någon man inte tidigare träffat, så länge personen är social och glad, inte för blyg! Vill gärna se mig lite om och kolla in några olika öar. Slappa, sola & bada, festa, uppleva och främst av allt njuuta av tiden i thailand, är mitt mål med resan! Kultur och sådant kan även det vara av intresse..

Några ställen jag är nyfiken på, men som inte är ett måste, är Koh Lipe, Similan islands, Phi Phi Islands, Koh Samui, Koh Lanta.. och ja Bangkok vore ju häftigt att kolla in. Men finns ju massvis av alternativ :)
8 jan. 2013 16:48
Heeeeeeeeeeej!!! :D
aaah, delad glädje är dubbel glädje!!

Bokade precis min 4 veckors resa till Thailand imorse! :)
Åker från arlanda den 1 Mars och det blir första gången i Thailand för mig med, helt ensam!!

Därför vore det ju helt super med lite sällskap, så man inte blir helt ensam. :)

När, var , hur tänkte du åka? :)
8 jan. 2013 17:05
åååh vad roligt att få "napp", eller svar eller vad jag nu ska kalla det ^^,
Hmm.. jag har ju som sagt inte så många planer ännu. men avresan tror jag blir i februari någon gång.. skickar medelande till dig! :)
12 jan. 2013 12:33
Hallå där!
jag och min vän kom nyss ner till Thailand och ska vara här i 3 månader. Vi bor just nu hos en vän i kamla beach i phuket. Vi kommer nog stanna här i 3 veckor till och bara slappa, sen tror jag planen är att köra phi phi och koh chang och sen bangkok osv. Vi har ju så lång tid på oss så vi kommer inte stressa runt. Men om du har vägarna förbi kamal beach eller om vi hänger på samma ö eller sånt samtidigt så skulle det vara super trevligt att hänga. Och min polares tjej kanske kommer ner i febuarai och reser runt eller bor här i kamala med oss till mars. Och det är ju då du kommer ner. Då är det roligt om vi reser runt ett litet gäng:) Vi är båda lätta och glada människor;)
Jag langar mitt thai nummer så kan du smsa eller ring när du kommer ner om jag glömmer att kolla denna sida.
0850173236 och kör du från svenskt nummer blir det +66850173236.
Peace!
12 jan. 2013 16:33
Hejsan :)
Du och din plan låter intressant ! har du hittat någon ?
Mvh Elin Gotland
23 jan. 2013 12:14
hej du :) låter som vi skulle ha en rolig resa tillsammans, dock kan jag bara vara iväg 2-3 veckor men det kanske kan lösa sig ändå?

Matilda warstedt persson heter jag på facebook om du vill prata mer där :)
4 feb. 2013 23:30
Skriver samma sak som jag skrev i en annan thailandtråd, jag och min tjejkompis åker till Bangkok den 25 februari, stannar där i 5 dagar och sedan är resterande tid (ca 1.5 mån) oskriven :) !! Vi är två hysteriskt roliga & fantastiskt snälla norrländska tjejer som är på vad som helst, oavsett om det är ett äventyr i djungeln, hoppa bungee, paddla kajak ute på havet, upptäcka öar, festa i 2 dagar, ligga och slappa på en öde paradisö.... Vi vet att vi ska ta dykcert så fort vi lämnar Bangkok och även full moon 27 mars, resten återstår att se.

Skriv ett meddelande så kanske vi ses, vi vill hemskt gärna hänga med andra i liknande situation som bara tar dagen som det kommer och gör resan till ett spontant och sjukt roligt äventyr :)
5 feb. 2013 17:10
Hej Sara , Jag skulle gärna prata mer med dig på facebook.. Skriv till mig Anna Hedlund
Jag är sugen och dra :)