Hur boka boende på Koh lanta och Phi Phi-öarna själv på bra sätt?

Av Armanda
13 jan. 2013 15:20
Visningar: 1319
Hej,
Jag och min man tänkte flyga till Krabi med charter inkluderande en övernattning (Startpaket Krabi Fritidsresor) och sen bo på Koh Lanta och Phi Phi ca en vecka vardera. Någon som har erfarenhet av att boka hotell/bungalow där från Sverige? Ska man betala något i förväg? Vad är rimligt pris för boende med luftkonditionering?
13 jan. 2013 16:30
Hej
Har varit på båda ställena inga problem med att fixa boende på plats.
Men jag kan inte rekomendera Phi Phi det är totalt sönderbyggt.
Ha en skön resa
Av Aniika
13 jan. 2013 17:52
Hej, det är inga problem att boka på plats, i alla fall på Koh Lanta. Jag tror personligen att en vecka på Phi Phi är lite mycket, vi var nöjda efter en dag... :) Däremot trivdes vi super på Koh Lanta. Vi bodde på Sai Naam, och var jättenöjda. http://www.agoda.com/asia/thailand/koh_lanta_krabi/sai_naam_lanta_residence.html

Jag har skrivit ihop en kort guide på saker att se/göra på Koh Lanta, om du är intresserad av att få lite tips på vägen:
http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.se/2012/04/min-guide-till-koh-lanta.html

Ha en underbar resa! /Annika
Av Ninaah
13 jan. 2013 18:16
Som sagt ovan, boka hotell på plats, mycket enkelt! Finns massor av ställen i krabi där man kan få hjälp med det. Sen håller jag med, ni kommer bli less på Phi Phi om ni stannar en vecka, några dagar räcker!
På lanta skulle jag rekommendera att bo på lanta seafront hotell, bara några meter till en underbar strand!
13 jan. 2013 18:59
Hej!

Brukar oftast boka hotell hemifrån genom http://www.sawadee.com/ som är helt suverän sida i mina ögon.
Dessutom så är det totalpriset för 2 personer man ser och oftast ingår frukost.

Mvh/Muangthai
Av Armanda
13 jan. 2013 21:00
Tack alla underbara snälla som har svarat så snabbt och med så många bra tips, och särskilt tack också för länken till vad man kan göra på Koh Lanta!! :-) Vi kommer nog boka på plats då om det är så smidigt. Nej, Phi Phi blir kanske för litet att vara på en hel vecka förstår jag nu, och om det dessutom är sönderbyggt är det ju inte så roligt. Tack, vi ska ha en underbar resa!!