Hotell + shopping i Ho Chi Minh City?

Av Nina12
11 sep. 2010 22:14
Visningar: 1701
Vi skulle gärna vilja ha tips på ett prisvärt hotell i Ho Chi Minh City. Ingen lyx, men ok standard. Vad vi har förstått, så är det bästa läget distrikt 1.
Hur är shoppingen? Skor (Har hör att Converse bl.a är billigt), väskor, kläder mm, var hittar man den bästa shoppingen.
Vi ska även till Kuala Lumpur. Var är det billigast?
12 sep. 2010 15:07
Hej,
Spenderade bara ett par dagar i Ho Chi Minh och kan inte minnas att shoppingen var speciell där... Mycket möjligt att jag har missat nåt. Har ni tid, skulle jag rekommendera Hoi An, ca 90 mil norrut. Kläder och skor i industriella mängder! Här kan man beställa måttsydda kläder och man har en hel armé av skräddare att välja bland. Inte alltid topp kvalité, men ändå väldigt prisvärt.
Ang boende i Ho Chi Minh, här kan ni jämföra hotellpriser: http://sok.hotellin.se/City/Ho_Chi_Minh_City.htm
/M.
13 sep. 2010 17:21
Ang. shoppingen så tycker jag att KL är bättre om ni är ute efter "riktiga" kläder, dvs kläder från stora internationella klädkedjor. Äkta Converse är mycket billigare där nere, de kostade ungefär lika mycket i båda länderna! HCMC har kanske ett bättre utbud av piratkopior om man är ute efter det..
Av Bibby
14 sep. 2010 04:23
Såg ingen direkt shopping i HCMC men var nog där för kort tid, samtidigt tycker jag inte KL är optimalt heller, fast pröva i Chinatown (Jalan Petaling), finns det nånstans så är det där.

Billigaste Converse jag köpt är i SZ, SEK 35:- men är ju en bit därifrån...