Hotell för familj i Rayongområdet

Av Sv
7 aug. 2016 20:29
Visningar: 230
Hej!
Jag skulle vilja ha tips på bra hotell i Rayong-området (eller Pattaya) för övernattning några nätter efter en Kohchang-resa innan vi reser tillbaka till Sverige. Det får gärna finnas en bra pool som går att bada i även kvällstid och andra svenska barn på hotellet. Bra om hotellet ligger nära/vid stranden.
7 aug. 2016 22:00
Hard Rock Hotel i Pattaya är toppen för familjer. Varit där 4 ggr på 22 månader med familjen.
Av Sv
7 aug. 2016 22:25
Det låter spännande! På vilket sätt är det hotellet bra? Är det hyfsat lugnt utanför hotellet? (Jag tänker eftersom det ligger i Pattaya?) Är det många barnfamiljer som bor där? Vi har tre barn mellan 8 och 13 år.
8 aug. 2016 09:30
Våra barn är 9 & 14 och vill alltid åter till just HRH. Personalen på hotellet är verkligen toppen, killarna som jobbar i poolen är bäst. Det är många olika tävlingar och aktiviteter som passar både barn & vuxna. Läs recensioner på Tripadvisor från familjer så får ni en bra bild av hotellet. Det är ett populärt hotell för familjer.
Av Sv
8 aug. 2016 20:44
Det låter kul! Är det tyst på nätterna i rummen så det går att sova? Är det en stor extra omväg att ta sig till Pattaya efter Koh chang? Vi har kikat lite på Rayong också; Novotel Rayong, Mae phim resort och Marriott Rayong. Har du (eller någon annan) erfarenhet av något av de hotellen?
13 aug. 2016 08:22
Det är inget problem att sova på nätterna, enda kvällen som det är lite ljud av på lördagar då det är skumparty. Först är det skumparty för barn på eftermiddag och senare på kvällen för äldre.

Pattaya funkar bra ihop med Koh Chang, tar ca 4-5 timmar att åka ingen stor omväg. Sedan 90 min till flygplatsen med taxi. Jag tror nog att era barn skulle föredra HRH framför alla andra hotell. Vi brukar ofta bo på "bra" hotell runt om i Thailand, och det som barnen gillar bäst är HRH.