Häng med till Buenos Aires i höst!

7 apr. 2015 08:57
Visningar: 175
Hej!

Jag har äntligen fattat ett beslut angående hösten: det blir Buenos Aires för mig!

Tanken är att jag ska plugga spanska på en språkskola hela hösten för att få en tillräckligt bra grund för fortsatt resande på kontinenten till våren. CSN betalar! ;)

Jag är sjukt peppad nu när jag äntligen tagit beslutet och tänker att det vore kul att peppa tillsammans med någon! Så, tänkte höra om det är någon här som har liknande planer?

Detta kommer bli grymt!

/Sanna
8 apr. 2015 14:08
Intresserad absolut! :) Vad är det för skola? Vad är terminsavgiften? :)
9 apr. 2015 07:11
Skolan jag funderar på (ännu inte bokat) heter Don Quijote, de har olika upplägg vad kommer till kurser. Jag tänkte läsa fyra timmar/dag i 14 veckor (september - mitten av dec). Tror att de veckorna skulle kosta kring 25000. Sen ordnar skolan med boende om man vill, men de tar 9500kr/månaden för ett rum, vilket är insane, så har börjat titta lite smått på att fixa boende själv! Har dock inte informerat mig hur csn ställer sig till det än! En sak i taget :)
10 apr. 2015 22:05
Åh, vad sugen jag blir!! Men låter dyrt för spanskakurs. Går det inte att fixa billigare på plats tror du? Vad är tanken efter BA? Backpacka runt i olika länder? Volontära? Vad tänker du? Jag är sugen på att se Peru så klart, bolivia, Colombia, Ecuador mfl ja, så mycket man hinner helt enkelt :) Men du tänkte vara borta ett bra tag va? Var är du ifrån? Har du FB? Elina Johanna Hejdström ifall du känner för att lägga till :)
10 apr. 2015 22:08
Har du läst nån spanska alls innan? Jag pluggar spanska på folkuniversitetet men det är typ två-tre lektioner i veckan så ja, inte kommit så långt om man säger så :))